• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Vouwgordijnen

Stijlvolle vouwgordijnen in de regio Haarlem

Wilt u het licht in uw huis in Haarlem beter kunnen regelen? Dan zijn vouwgordijnen iets voor u! Met vouwgordijnen kunt u de lichtval in huis helemaal naar wens vormgeven. Door de vouwgordijnen naar wens af te rollen krijgt u altijd het licht in huis zoals u dat wilt zien. Bekijk maar eens de collectie vouwgordijnen van Leeuwenkamp Woninginrichting. Doordat Leeuwenkamp meerdere soorten vouwgordijnen in huis heeft, hebben wij altijd het vouwgordijn dat bij u in de smaak valt. Bekijk onze website of maak een afspraak om bij ons in de winkel langs te komen. Komt het u beter uit als wij bij u thuis langskomen? Dat kan! Leeuwenkamp Woninginrichting komt met alle plezier bij u langs om samen tot het juiste vouwgordijn te komen voor uw huis in Haarlem. Zo leveren wij altijd een vouwgordijn op maat af!

Leeuwenkamp Woninginrichting: levert vouwgordijnen aan huis

Onze specialisten doen aan service aan huis in de regio Haarlem. Wij doen maar al te graag een gratis meting bij u aan huis. Op deze manier zijn onze vouwgordijnen altijd op maat gemaakt. Daarbovenop installeren wij de vouwgordijnen ook bij u thuis in Haarlem. Zo maakt Leeuwenkamp altijd de belofte van topservice waar.

Familiebedrijf met 40 jaar ervaring: Leeuwenkamp Woninginrichting!

Leeuwenkamp Woninginrichting is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Dat merkt u aan onze vakbekwaamheid en service. Elke nieuwe generatie krijgt het vak van jongs af aan geleerd. Door dit al zo lang te doen zijn wij in de regio Haarlem een echt fenomeen. Een fenomeen op het gebied van vouwgordijnen Bent u ontevreden over de geleverde vouwgordijnen? Dan zoeken onze vakmensen graag met u mee naar een oplossing. Zelfs wanneer de garantie al verlopen is. Dat is nét dat beetje extra service dat wij bieden!

De beste vouwgordijnen op maat en de regio Haarlem

Zoekt u de beste vouwgordijnen op maat in de regio Haarlem, Zandvoort, Hoofddorp, IJmuiden of Bloemendaal? Neem dan snel contact op met ons om eens langs te komen in onze winkel. Bel ons hiervoor op 023 – 535 8003. Of mail ons gerust op info@leeuwenkamp.com. Vult u liever ons contactformulier in? Dat mag natuurlijk ook!

Waarom vouwgordijnen kopen bij Woninginrichting Leeuwenkamp?

Toe aan betere lichtregeling met rolgordijnen in uw huis in de regio Haarlem? Neem dan snel contact met ons op. Met onze ervaring en expertise profiteert u van de volgende voordelen:

  • Professionele plaatsing
  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis
  • Vakkundig advies