• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Gordijnen

Nieuwe gordijnen in Haarlem

Zoekt u gordijnen in Haarlem? Bij Leeuwenkamp Woninginrichting hebben we allerlei soorten gordijnen: van effen tot prints en van lichtdoorlatend tot verduisterend. Ook voor bijvoorbeeld plisségordijnen, vitrages en inbetweens bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elk budget hebben we wel iets. Wilt u een upgrade voor uw woning in Haarlem door bijvoorbeeld de sfeer of akoestiek verbeteren? Of een betere isolatie? Dan zijn onze gordijnen iets voor u. We hebben allerlei soorten stoffen, materialen en kleuren. U kunt uw woning op die manier helemaal in de gewenste stijl inrichten. Overigens hebben we ook elektrisch bediende gordijnen als optie. Kijk verder op de site om inspiratie op te doen of kom bij ons langs in de winkel in Haarlem voor vakkundig advies (ook op afspraak). Een afspraak bij u thuis is ook mogelijk.

Rijdende winkel

Leeuwenkamp biedt ook in Haarlem service aan huis aan voor gratis deskundig advies op het gebied van gordijnen. Handig als u bijvoorbeeld weinig tijd hebt, slecht ter been bent of als u graag voorbeelden in uw directe woonomgeving in Haarlem wilt zien. Ook meten we alles gratis op. Daarnaast plaatsen we de gordijnen natuurlijk op een vakkundige manier. Voor Leeuwenkamp is een goede service namelijk het belangrijkst.

Over ons

Leeuwenkamp Woninginrichting is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. De passie voor gordijnen is van vader op zoon doorgegeven. Wij zijn bekend in de regio Haarlem. Professionaliteit en vakkundig advies zijn bij ons van groot belang. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Service staat namelijk op nummer één. Ook na de vervallen garantietermijn lossen we graag eventuele vragen en problemen op.

Wil jij nieuwe gordijnen? Neem contact op!

Bent u op zoek naar gordijnen in Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden? Kom dan op afspraak bij Leeuwenkamp langs of maak een afspraak bij u thuis. Ons telefoonnummer is 023 – 535 8003. Of stuur een mail naar info@leeuwenkamp.com. U kunt ook een bericht achterlaten op het contactformulier.

Waarom kiezen voor Leeuwenkamp

Wilt u gordijnen kopen in Haarlem? Als u graag kiest voor Leeuwenkamp met al meer dan 40 jaar ervaring, kiest u voor Leeuwenkamp Woninginrichting! De voordelen van Leeuwenkamp Woninginrichting nogmaals op een rijtje:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Ook service aan huis
  • Gratis opmeten
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies