• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Horren

Nieuwe horren in Haarlem

De insecten in Haarlem stijlvol buiten houden met mooie horren? De perfecte horren vindt u bij Leeuwenkamp Woninginrichting. Een goede ventilatie in huis is belangrijk. Maar u wilt natuurlijk ook de vliegen en de muggen buiten houden. Bij Leeuwenkamp vindt u daarom veel verschillende soorten horren in diverse kleuren. Ook is er een ruime keuze uit verschillende typen gaas, sluitingen, montage-opties, handgrepen en scharnieren. Op deze manier levert Leeuwenkamp Woninginrichting altijd horren die passen bij uw kozijn en interieur in het algemeen. En zo kunt u uw interieur helemaal afmaken in de stijl die u wilt. Neem snel een kijkje op onze website boordevol inspiratie, of maak een afspraak om in onze winkel diverse horren te bekijken. Liever thuis? Wij komen ook graag bij u langs om de opties te bespreken.

Service aan huis

Leeuwenkamp komt graag bij u in Haarlem langs om professioneel advies te geven. Dat is aan te bevelen wanneer u enkele horren graag alvast in uw directe omgeving wilt zien. Ook handig voor het geval u slecht ter been bent, of gewoon erg druk bent. Leeuwenkamp biedt altijd een gratis meting aan. Ook plaatsen wij de horren uiteindelijk graag voor u. Topservice staat bij ons namelijk altijd op nummer 1!

Leeuwenkamp Woninginrichting: over ons

Leeuwenkamp Woninginrichting is een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar ervaring heeft. Onze liefde voor interieur is van vader op zoon doorgegeven. Daarom staan wij in Haarlem en omgeving bekend om onze professionaliteit en ons deskundig advies. Omdat service bij Leeuwenkamp voorop staat, bieden wij altijd nét even dat beetje extra. Zo lossen bij bijvoorbeeld ook graag eventuele problemen met horren voor u op nadat de garantietermijn is verstreken.

Op zoek naar een horren in Haarlem? Neem snel contact op!

Benieuwd naar onze collectie horren in Haarlem of omgeving Zandvoort, Hoofddorp, IJmuiden of Bloemendaal? Kom dan snel langs bij Leeuwenkamp Woninginrichting. U bent van harte welkom om een afspraak te maken om eens langs te komen. U bereikt ons telefonisch op 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U mag ons uiteraard ook gewoon berichten via het contactformulier.

In Haarlem kiest u horren van Woninginrichting Leeuwenkamp

Op zoek naar geschikte horren in Haarlem? Kies dan voor Leeuwenkamp Woninginrichting! Met meer dan 40 jaar ervaring op zak, hebben wij zo enkele voordelen in huis Hier heeft u enkele voorbeelden:

  • Vakkundig advies
  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Service aan huis
  • Gratis opmeting
  • Professionele plaatsing