• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Unilux horren

Unilux hor in Haarlem kopen

Bent u op zoek naar topkwaliteit horren van het merk Unilux in Haarlem? Dan gaat u naar de woonwinkel van Leeuwenkamp! Bij ons vindt u alles op het gebied van horren. Goede ventilatie is belangrijk voor uw gezondheid. Met Unilux horren bent u verzekerd van uitstekende ventilatie en houdt u insecten buiten. Kom langs in onze winkel voor het complete aanbod. Wilt u graag eerst advies over welke Unilux hor het beste past bij uw woning in Haarlem? Dan kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. Twijfel niet en bel vandaag nog!

Unilux Horren

Topkwaliteit horren van Unilux

Bij Leeuwenkamp woninginrichting bent u aan het juiste adres als u Unilux horren in Haarlem zoekt. Unilux is dé specialist als het gaat om ventilatie. Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kunnen zij een scherpe prijs- kwaliteitsverhouding bieden. De horren van Unilux zijn in diverse kleuren beschikbaar, passend bij uw kozijn in Haarlem. Kom langs bij de woonwinkel van Leeuwenkamp woninginrichting voor het complete aanbod.

Wij komen bij u thuis

Voor professioneel en deskundig advies komen de medewerkers van Leeuwenkamp graag bij u in de omgeving van Haarlem langs. Niet alleen komen wij bij u thuis voor het verlenen van interieuradvies, wij meten ook direct alles voor u op, zodat uw nieuwe Unilux hor straks perfect in uw raam past en voor optimale ventilatie zorgt. Neem vandaag nog contact op met één van de medewerkers van Leeuwenkamp woninginrichting, dan plannen we direct een afspraak met u in.

Unilux hor kopen?

Als u een Unilux hor wilt kopen dan komt u langs bij de woonwinkel van Leeuwenkamp! Kom vandaag nog langs. Wilt u liever eerst advies of een afspraak maken voor een gratis meting? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. Wij komen bij u langs in de omgeving van Haarlem, Bloemendaal, Hoofddorp, IJmuiden en Zandvoort. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij contact met u op!

Unilux Horren 

De keuze voor Leeuwenkamp

Leeuwenkamp woninginrichting is een familiebedrijf met maar liefst ruim 40 jaar ervaring. In de regio Haarlem staan wij bekend om het geven vakkundig advies en onze professionaliteit. Wij hebben het verlenen van de beste service op de eerste plek staan, daarom zullen wij eventuele problemen voor u oplossen, ook als deze buiten de garantie vallen. U kunt bij ons rekenen op de volgende service.

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over uw Unilux hor