• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Therdex vloer

Koop nu uw Therdex vloer in Haarlem

Bent u op zoek naar een stijlvolle en duurzame vloer van het merk Therdex in Haarlem? Dan bent u van harte welkom in de winkel van Leeuwenkamp! Een topkwaliteit vloer is in uw woning geen overbodige luxe. Niet alleen zorgt een goede vloer voor betere isolatie, maar het is ook de eyecatcher van uw interieur in Haarlem! Is uw huidige vloer toe aan vervanging, maar weet u niet welke stijl vloer het beste past bij uw inrichting? Laat u dan adviseren door de ervaren medewerkers van Leeuwenkamp woninginrichting. Twijfel niet en maak vandaag nog een afspraak!

Duurzame Therdex pvc-vloer

Als u een Therdex pvc-vloer in Haarlem koopt, dan kiest u voor een topproduct in alle opzichten. Bij deze vloeren is duurzaamheid in de vorm van kwaliteit en een lange levensduur een vanzelfsprekende factor. Onze vloer is niet alleen stijlvol, maar het is ook goed voor het milieu! In de woonwinkel van Leeuwenkamp vindt u een ruim assortiment pvc-vloeren van het merk Therdex, zo is er altijd wel een vloer die bij uw wooninrichting in Haarlem past. Kom langs in de winkel van Leeuwenkamp voor het complete aanbod.

Wij komen bij u thuis

Weet u niet welke Therdex vloer er bij uw wooninrichting in Haarlem past? Dan kunt u hulp inschakelen van de adviseurs van Leeuwenkamp woninginrichting! Wij komen bij u thuis om u gratis en professioneel advies te geven. U kunt snel en eenvoudig een afspraak maken door ons te bellen. Wij komen bij u langs in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Bloemendaal of Zandvoort.

Therdex vloer in Haarlem nodig?

Wilt u een nieuwe vloer voor uw interieur in Haarlem. Dan koopt u uw nieuwe Therdex vloer bij de woonwinkel van Leeuwenkamp. Wilt u graag eerst interieuradvies voordat u een Therdex vloer in uw inrichting laat plaatsen? Dan kunt u voor deskundig advies een afspraak maken met onze adviseurs. U kunt ons daarvoor bellen via 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Waarom u voor Leeuwenkamp kiest

Als u een nieuwe Therdex pvc-vloer bij Leeuwenkamp koopt, dan kunt u rekenen op de beste service. Wij staan voor u klaar om u te assisteren met eventuele problemen, zelfs als de garantie al is vervallen. Bij ons kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over uw Therdex vloer