• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Tarkett vloeren

Tarkett vloer in Haarlem kopen

Bent u op zoek naar een topkwaliteit Tarkett vloer in Haarlem? Dan kunt u bij Leeuwenkamp woninginrichting terecht. Wij hebben een breed assortiment Tarkett vloeren, geschikt voor verschillende inrichtingen. Of u nu een houten vloer wilt, of juist het mooiste tapijt. U vindt het bij Leeuwenkamp woninginrichting! De vloer is één van de belangrijkste elementen van uw interieur in Haarlem. Het is daarom belangrijk dat u een topkwaliteit vloer aanschaft. Niet alleen staan de Tarkett vloeren bekend om hun kwaliteit, de vloeren zijn ook nog eens duurzaam. Bent u benieuwd naar de hele Tarkett vloer collectie? Dan komt u langs in de woonwinkel van Leeuwenkamp!

Ruim aanbod Tarkett vloeren

In de woonwinkel van Leeuwenkamp vindt u een ruim aanbod Tarkett vloeren in Haarlem. Tarkett doet er alles aan om vloeren te ontwerpen die goed zijn voor mens en milieu. Met een Tarkett vloer bent u verzekerd van jarenlange plezier. In ons assortiment vindt u vloeren geschikt voor elke stijl inrichting. Bij ons kunt u onder andere terecht voor hout, vinyl, linoleum, laminaat en kamerbreed tapijt. Bezoek de woonwinkel van Leeuwenkamp woninginrichting in Haarlem voor het complete aanbod.

Service aan huis

Is het voor u niet mogelijk om voor professioneel advies langs te komen in de woonwinkel van Leeuwenkamp? Dan komen wij op afspraak ook bij u thuis! Niet alleen komen wij bij u langs in Haarlem om u interieuradvies te geven, maar wij meten ook direct alles voor u op. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe Tarkett vloer straks perfect in uw inrichting past. Maak vandaag nog een afspraak met de medewerkers van Leeuwenkamp, dan plannen we direct een afspraak met u in.

Tarkett vloer nodig?

Wilt u een topkwaliteit Tarkett vloer in Haarlem kopen? Dan bent u aan het juiste adres in de woonwinkel van Leeuwenkamp woninginrichting. Heeft u eerst interieuradvies nodig? Dan kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers door te bellen naar: 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. Wij komen bij u langs in de omgeving van Haarlem, Bloemendaal, Hoofddorp, IJmuiden en Zandvoort. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij contact met u op!

Waarom u voor Leeuwenkamp kiest

De medewerkers van Leeuwenkamp hebben al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van wooninrichting. In de regio van Haarlem staan wij ook bekend om onze deskundigheid en professionaliteit. Daarom kunt u bij ons op de volgende service rekenen:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over uw Tarkett vloer