• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Shutters

De beste shutters voor uw interieur

Wilt u het licht in huis beter regelen met functionele en stijlvolle shutters in Haarlem? Bekijk dan snel onze mooie shutters voor uw huis in Haarlem! Shutters zijn verstelbare houten luiken waarmee u het licht in uw huis in Haarlem helemaal naar wens kunt regelen. Onze shutters worden gemaakt van mooi Paulownia hout en worden in diverse vormen en formaten geleverd. Hierbij heeft u de keuze uit uiteenlopende kleuren zoals white, rich walnut en classic black. Onze shutters zijn van de merken Welhton en Luxaflex en daarmee altijd van hoge kwaliteit. Op deze manier levert Leeuwenkamp Woninginrichting altijd shutters die helemaal passen bij uw interieur in Haarlem. Neem vlug een kijkje op onze website voor inspiratie of kom eens op afspraak langs in onze winkel. Heeft u liever dat wij bij u langskomen? Geen enkel probleem! Wij komen graag de mogelijkheden bij u bespreken.

Leeuwenkamp Woninginrichting levert service aan huis

Wij komen met alle plezier bij u langs met shutters in Haarlem om vakkundig advies te geven. Dat is wel zo handig wanneer u bijvoorbeeld moeilijk te been bent of een volle agenda hebt. Hierbij bieden wij ook altijd een gratis meting aan en uiteindelijk plaatsen wij de shutters ook altijd met expertise. Service staat bij ons altijd voorop.

Over Leeuwenkamp Woninginrichting

Leeuwenkamp is een familiebedrijf met een dikke 40 jaar ervaring. Onze liefde voor interieur wordt van generatie op generatie doorgegeven. Hierdoor staan wij in Haarlem en omgeving bekend om onze deskundigheid en professionaliteit. Omdat service bij ons op nummer 1 staat, bieden wij altijd nét dat beetje extra. Zo lossen wij bijvoorbeeld ook graag eventuele problemen met shutters voor u op nadat de garantietermijn is verstreken.

Op zoek naar stijlvolle shutters in Haarlem? Neem gerust contact op

Nieuwsgierig geworden naar onze mooie collectie shutters? Kom dan kijken welke shutters wij allemaal in de aanbieding hebben in Haarlem en omgeving Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Kom op afspraak eens bij ons langs voor een kop koffie. U mag ons ook gerust bellen op 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U mag ons ook gerust berichten via het contactformulier.

Kies voor Woninginrichting Leeuwenkamp In Haarlem

Op zoek naar op maat gemaakte shutters in Haarlem? Ga dan voor Leeuwenkamp Woninginrichting! Met meer dan 40 jaar ervaring bieden wij enkele voordelen. Zoals:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Vakkundig advies
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis
  • Professionele plaatsing