• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Rolluiken

Hoge kwaliteit rolluiken in Haarlem

Op zoek naar hoge kwaliteit rolluiken in de omgeving Haarlem? Kom naar Leeuwenkamp Woninginrichting voor de beste, op maat gemaakte rolluiken! Rolluiken dempen geluiden van buitenaf, houden zonlicht buiten en beschermen u en uw huis in Haarlem tegen inbrekers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze website om onze collectie te zien! U bent ook van harte welkom om op afspraak in onze winkel langs te komen om inspiratie op te doen. Volle agenda? Wij komen ook met alle plezier op afspraak bij u langs in de omgeving Haarlem!

Leeuwenkamp Woninginrichting: rolluiken en service

In de omgeving Haarlem handelt Leeuwenkamp alleen in de beste merken rolluiken. De merken die wij in huis hebben zijn: Luxaflex, Verano en Sunco. Onze specialisten helpen u met het maken van de juiste keuze. Ook zorgen zij ervoor dat uw rolluiken in Haarlem vakkundig worden geïnstalleerd. Zo geniet u binnenkort van alle voordelen die rolluiken bieden.

Leeuwenkamp Woninginrichting – 40 jaar expertise

Al meer dan 40 jaar is Leeuwenkamp Woninginrichting expert op het gebied van rolluiken. En dat merkt u! Wij zijn namelijk een echt familiebedrijf. Zodoende geven wij de expertise telkens door op de nieuwe generatie. Zo garanderen wij rolluiken op maat en helemaal naar uw wens. Bent u alsnog niet helemaal tevreden over uw rolluiken in de omgeving Haarlem? Dan zorgen wij ervoor dat we samen tot een oplossing komen. Ook na het verlopen van de garantie. Dat is de extra service die Leeuwenkamp u biedt.

Rolluiken en topservice in Haarlem

Uw huis in de regio Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort, Hoofddorp en IJmuiden beter beschermen tegen de zon en ongenodigde gasten? Bezoek dan snel onze website voor topkwaliteit rolluiken. U bent ook van harte welkom een afspraak te maken om eens in onze winkel inspiratie op te komen doen! Neem telefonisch contact met ons op via 023 – 535 8003. Bereik ons via e-mail op
info@leeuwenkamp.com. U kunt natuurlijk ook gewoon ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

De voordelen van rolluiken bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Rolluiken bij Leeuwenkamp Woninginrichting in Haarlem en omgeving hebben zo hun voordelen, zoals:

  • Altijd professioneel advies
  • Altijd een gratis meting
  • Een professionele installatie van uw rolluiken
  • U komt op afspraak langs in de winkel
  • Wij komen op afspraak langs bij u thuis