• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Pvc-vloeren

De beste pvc-vloeren in Haarlem en omgeving

Op zoek naar het gevoel van hout maar de voordelen van kunststof in de regio Haarlem? Dan is een pvc-vloer van Leeuwenkamp Woninginrichting iets voor u! Met pvc-vloeren kunt u alle kanten op. Van landelijk tot modern en van klassiek tot trendy. Met onze ruime keuze aan merken heeft Leeuwenkamp voor elk wat wils in de regio Haarlem. Denk aan merken zoals: Quickstep, Tarkett, Beautifloor, Parador of Belakos. Met pvc-vloeren heeft u de mooie uitstraling van hout, maar u hoeft aanzienlijk minder aan onderhoud te doen. Kortom: het beste van beide werelden! Kom op afspraak in onze winkel langs of bekijk onze website ter inspiratie. Heeft u liever dat wij bij u langskomen? Dat is mogelijk! Onze experts komen graag bij u bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een pvc-vloer bij u thuis in Haarlem of omgeving.

De beste merken pvc-vloeren met de beste service

Leeuwenkamp Woninginrichting biedt niet alleen de beste merken pvc-vloeren, maar ook de beste service in de regio Haarlem. Om de juiste keuze te maken uit onze pvc-vloeren, komen onze experts graag bij u thuis een gratis meting doen. Zo kunnen wij gegarandeerd pvc-vloeren leveren naar wens. Heeft u een pvc-vloer uitgekozen? Dan leggen onze specialisten uw pvc-vloer met uiterste vakkundigheid.

Leeuwenkamp Woninginrichting levert met meer dan 40 jaar ervaring

Met een dikke 40 jaar ervaring is Leeuwenkamp dé expert op het gebied van pvc-vloeren in de regio Haarlem. Als een echt familiebedrijf geven wij onze kennis telkens door aan de volgende generatie. Daarom staan wij in Haarlem en omgeving ook bekend als echte specialisten. Zijn er problemen met uw pvc-vloer? Dan belt u ons gewoon op en dan komen wij het oplossen. Dat is de service die wij al meer dan 40 jaar bieden. Zelfs na de garantietermijn.

pvc-vloeren met uitstekende service in Haarlem

Bent u klaar voor onze top merken pvc-vloeren voor uw huis in de regio Haarlem, Bloemendaal, IJmuiden, Zandvoort of Hoofddorp? Bekijk gerust onze website of maak een afspraak om eens in de winkel langs te komen. U bereikt ons telefonisch op 023 – 535 8003. Mail ons op
info@leeuwenkamp.com. U kunt natuurlijk ook gewoon ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Leeuwenkamp Woninginrichting – topkwaliteit pvc-vloeren

Op zoek naar een geluiddempende vloer die ook nog een vochtbestendig is? Bekijk dan snel onze collectie pvc-vloeren voor u in Haarlem en omgeving.
Bij ons krijgt u de volgende voordelen:

  • Gratis opmeting
  • Professioneel advies
  • Afspraak voor service thuis
  • Afspraak in de winkel
  • Vakkundige plaatsing