• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Parade tapijt

Parade vloerbedekking in Haarlem kopen bij Leeuwenkamp

Wilt u graag tapijt van het toonaangevende merk Parade in Haarlem kopen? Dan kunt u bij Leeuwenkamp terecht. Eén van de belangrijkste eyecatchers in uw interieur, is de vloer. Bij de woonwinkel van Leeuwenkamp heeft u daarom een ruime keuze uit Parade vloerbedekking, van neutraal tot een leuk motief. Weet u niet wat voor stijl tapijt er past bij uw wooninrichting in Haarlem? Dan maakt u een afspraak met de interieuradviseurs van Leeuwenkamp. U kunt hiervoor langskomen in de woonwinkel of onze medewerkers komen bij u langs in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Bloemendaal of Zandvoort!

Groot assortiment Parade vloerbedekking

In de woonwinkel van Leeuwenkamp, vindt u een groot assortiment Parade vloerbedekking in Haarlem. Vloerbekleding is niet alleen sfeervol en warm, maar is ook geluiddempend. Het tapijt van Parade komt in veel stijlen en motieven, er is dus altijd wel een vloerbedekking die past bij uw wooninrichting in Haarlem! Op de website of in de woonwinkel van Leeuwenkamp, vindt u het complete aanbod!

Service aan huis

Als u niet langs kunt komen in de woonwinkel van Leeuwenkamp voor professioneel interieuradvies, dan komen wij graag bij u langs in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Bloemendaal of Zandvoort. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze in Parade vloerbedekking, zodat u straks tapijt heeft dat helemaal past bij de rest van uw interieur. Maak vandaag nog een afspraak met één van de adviseurs van Leeuwenkamp woninginrichting!

Parade tapijt in Haarlem kopen?

Wilt u graag Parade tapijt in Haarlem kopen? Dan komt u langs bij de woonwinkel van Leeuwenkamp! Bij ons vindt u een ruim assortiment Parade vloerbedekking. Heeft u interieuradvies nodig? Dan kunt u een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen via 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op!

Waarom u voor Leeuwenkamp kiest

Bij Leeuwenkamp woninginrichting kunt erop rekenen dat wij deskundigheid, professionaliteit en het verlenen van de beste service hoog in het vaandel hebben staan. Wij zullen eventuele problemen voor u altijd oplossen, ook als deze buiten de garantie vallen. Bij ons kunt u daarom de volgende voordelen krijgen:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over uw parade tapijt