• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Multishades

De beste multishades voor uw interieur

Heeft u een multishade gordijn nodig om uw interieur in Haarlem helemaal af te maken? Kom dan eens onze collectie multishades bekijken bij Leeuwenkamp Woninginrichting! Multishades worden ook wel rolgordijnen genoemd. Het zijn gordijnen met twee verschillende banen stof: een transparante en een verduisterende. Door deze handmatig op en neer te bewegen kunt u zelf de lichtval in huis regelen. Kijk gerust op onze website om te zien welke multishades bij u in de smaak vallen. Als u liever bij ons in de winkel een kijkje komt nemen, dan kan dat natuurlijk ook! Sterker nog: we komen zelfs bij u langs als u dat wilt. Zo kunnen wij altijd de mogelijkheden met u bespreken om zo tot multishades op maat te komen.

Leeuwenkamp Woninginrichting biedt service aan huis

De vakmensen van Woninginrichting Leeuwenkamp leveren hun uitstekende service zelfs bij u thuis af. Ze doen met veel precisie een meting bij u thuis om uiteindelijk een multishade geheel naar uw wens te plaatsen. Service staat bij Leeuwenkamp Woninginrichting altijd op nummer 1.

Leeuwenkamp Woninginrichting: een familiebedrijf

Leeuwenkamp Woninginrichting is niet zomaar een bedrijf: wij zijn een echt familiebedrijf. Al meer dan 40 jaar wordt de kennis en expertise van interieur van generatie op generatie doorgegeven. Het is om die reden dat wij in Haarlem en omgeving bekend staan om onze vakbekwaamheid. Als er problemen zijn met uw multishades dan lossen wij die meteen voor u op. Zelfs na het verstrijken van de garantietermijn. Dat is nét dat beetje extra dat u bij ons krijgt.

Multishades nodig in Haarlem of omgeving?

Multishades die professioneel zijn gemaakt en bevestigd? Kijk dan snel bij Leeuwenkamp Woninginrichting! Maak snel een afspraak om langs te komen in onze winkel in de regio Haarlem. Wij zijn ook actief in de regio Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Of maak een afspraak voor bij u thuis. U bereikt ons telefonisch op 023 – 535 8003. U mailt ons op info@leeuwenkamp.com. U bent natuurlijk ook van harte welkom om het contactformulier in te vullen.

Waarom multishades van Leeuwenkamp Woninginrichting?

Heeft u nog die multishades nodig om in uw huis in Haarlem de puntjes op de i te zetten? Neem dan gauw contact op met Leeuwenkamp. Met onze jarenlange ervaring en vakbekwaamheid bieden wij zoal de volgende voordelen:

  • Service aan huis
  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Professionele plaatsing
  • Gratis opmeting
  • Vakkundig advies