• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Luxaflex buitenzonwering

Luxaflex buitenzonwering in Haarlem koopt u bij Leeuwenkamp

Op zoek naar topkwaliteit Luxaflex buitenzonwering in Haarlem? Dan komt u langs bij Leeuwenkamp woninginrichting! Wij hebben een breed assortiment zonwering van het toonaangevende merk Luxaflex. Hierbij kunt u denken aan: markiezen, rolluiken, screens en terras, serre en vensterzonwering. Houd uw huis lekker koel tijdens de warmste zomerdagen met deze kwalitatief hoogwaardige zonwering van Luxaflex. Heeft u eerst advies nodig? Dan kunt u gerust een afspraak maken met één van de medewerkers van Leeuwenkamp. Kom daarvoor langs in onze winkel of bel voor een afspraak. Heeft u niet de mogelijkheid om in onze woonwinkel langs te komen? Geen probleem! Wij komen ook bij u thuis langs in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Bloemendaal en Zandvoort!

Ruim assortiment Luxaflex buitenzonwering

Als de zon flink schijnt, kan de temperatuur in huis flink oplopen. Als u graag verkoeling in huis wilt, dan koopt u uw Luxaflex zonwering bij Leeuwenkamp! Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment Luxaflex buitenzonwering. Wilt u bijvoorbeeld functionele rolluiken of juist stijlvolle screens? Wat u ook zoekt, wij hebben de juiste zonwering voor u! Met de zonwering van Luxaflex houdt u niet alleen de zon buiten, zodat uw huis lekker koel blijft, maar het voorkomt ook dat uw meubels en gordijnen na langere tijd door de zon gaan verkleuren. Twijfel dus niet en koop vandaag nog uw Luxaflex zonwering in Haarlem!

Service aan huis

Wilt u graag advies over Luxaflex buitenzonwering in Haarlem, maar kunt u niet langskomen in de woonwinkel van Leeuwenkamp? Geen probleem! De medewerkers van Leeuwenkamp woninginrichting komen graag bij u langs in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Zandvoort en Bloemendaal. Niet alleen komen wij langs om u gratis advies te geven, maar wij meten ook direct alles bij u op, zodat uw Luxaflex zonwering straks perfect in uw woning past. Maak daarom zo snel mogelijk een afspraak met onze medewerkers!

Luxaflex zonwering in Haarlem nodig?

Heeft u topkwaliteit Luxaflex zonwering in de omgeving van Haarlem nodig? Dan kunt u terecht bij Leeuwenkamp woninginrichting. Heeft u advies nodig? Dan kunt u voor een afspraak bellen naar: 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Waarom u voor Leeuwenkamp kiest

In de omgeving van Haarlem staat Leeuwenkamp bekend om het geven van deskundige advies en hun professionaliteit. Wij hebben het verlenen van de beste service hoog in het vaandel staan. Wij lossen eventuele problemen graag voor u op, ook als dit buiten de garantie valt. Als u besluit uw Luxaflex zonwering bij Leeuwenkamp woninginrichting te kopen, dan kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over uw Luxaflex zonwering