• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Linoleum

Het mooiste linoleum in Haarlem en omgeving

Zoekt u een vloer in de regio Haarlem die laag is in onderhoud is en tegen een stootje kan? Bekijk dan snel de collectie linoleum van Leeuwenkamp Woninginrichting. Linoleum vloeren zijn zeer duurzaam en sterk. Daarbovenop zijn ze ook heel onderhoudsvriendelijk en geluidsdempend. Onze linoleum vloeren zijn altijd van het merk Forbo en daarmee van de beste kwaliteit. Maak snel een afspraak om in de winkel inspiratie op te komen doen. U bent natuurlijk ook van harte welkom om onze collectie linoleum op onze website te bekijken. Komt het u beter uit dat wij bij u langskomen? Dat kan! Onze specialisten komen graag bij u langs in de regio Haarlem om mee te denken over de mogelijkheden.

Het beste linoleum met de beste service in de regio Haarlem

Met Forbo biedt Leeuwenkamp niet alleen het beste linoleum, maar ook de beste service in Haarlem en omgeving. Onze vakmensen komen graag langs om een gratis meting te doen en om mee te denken over welke linoleum vloer het beste bij u en uw huis in de regio Haarlem past. Bent u tot een besluit gekomen? Dan leggen onze experts uw linoleum vloer met plezier en vakbekwaamheid.

Leeuwenkamp Woninginrichting: al ruim 40 jaar expert

Met ruim 40 jaar ervaring is Leeuwenkamp Woninginrichting een echte expert op het gebied van linoleum vloeren in de regio Haarlem. De liefde voor interieur wordt van vader op zoon doorgegeven. Zodoende staan wij in Haarlem bekend als een echte expert op het gebied van linoleum vloeren. Bent u toch niet tevreden over uw linoleum vloer? Dank denken wij, zelfs na de garantietermijn, mee over een oplossing. Dat is de service die wij garanderen.

Linoleum + uitstekende service in de regio Haarlem

Toe aan een mooie en onderhoudsarme linoleumvloer in de regio Haarlem, IJmuiden, Bloemendaal, Hoofddorp of Zandvoort? Doe snel inspiratie op onze website. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een afspraak te maken om in onze winkel langs te komen. U bereikt ons telefonisch op 023 – 535 8003. Mail ons op
info@leeuwenkamp.com. U kunt natuurlijk ook gerust ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Leeuwenkamp Woninginrichting: kwalitatieve linoleum vloeren

Op zoek naar een vloer die antistatisch en moeilijk ontvlambaar is? Verdiep u dan snel in onze linoleum vloeren voor de regio Haarlem. Wij garanderen de volgende voordelen:

  • Afspraak voor service thuis
  • Afspraak in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Vakkundige plaatsing
  • Professioneel advies