• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Jabo tapijt

Koop nu uw Jabo tapijt in Haarlem

Als u op zoek bent naar topkwaliteit van het merk Jabo in Haarlem, dan bent u bij Leeuwenkamp woninginrichting op de juiste plek. Een vloer is de echte eyecatcher van iedere woning, het is daarom belangrijk om vloerbedekking van de hoogste kwaliteit in uw interieur te hebben. Bij Leeuwenkamp woninginrichting heeft u daarom ontzettend veel keuze uit diverse soorten Jabo vloerbedekking, er zit altijd wel een kleur of motief tussen die bij uw woning of bedrijf past! Weet u niet welk tapijt het beste past bij uw inrichting in Haarlem? Maak dan een afspraak met onze interieuradviseurs. Onze ervaren medewerkers helpen u graag in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Bloemendaal of Zandvoort.

Groot assortiment Jabo vloerbedekking

In de woonwinkel van Leeuwenkamp, vindt u een breed assortiment Jabo vloerbedekking in Haarlem. Met vloerbekleding creëert u niet alleen meer warmte en sfeer, een tapijt zorgt ook voor meer isolatie. Vloerbekleding van Jabo komt in veel stijlen en motieven, u vindt in onze collectie altijd wel een stijl die past bij uw interieur! Bezoek onze woonwinkel in Haarlem voor het complete aanbod.

Wij komen bij u thuis

Kunt u niet langskomen in de woonwinkel van Leeuwenkamp voor professioneel advies? Geen probleem, want wij komen ook bij u langs! U kunt daarvoor snel en eenvoudig met één van onze medewerkers een afspraak maken. Niet alleen komen wij bij u langs om u gratis advies te geven, maar ook om de maten op te meten. Zo heeft u straks Jabo vloerbedekking in Haarlem die helemaal bij uw wooninrichting past!

Jabo tapijt in Haarlem kopen?

Wilt u tapijt van het merk Jabo in Haarlem kopen? Dan komt u langs bij de woonwinkel van Leeuwenkamp! In onze winkel vindt u een ruim assortiment vloerkleden. Wilt u liever eerst interieuradvies? Dan kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs door te bellen naar: 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

De keuze voor Leeuwenkamp woninginrichting

Als u uw nieuwe Jabo vloerbedekking bij Leeuwenkamp woninginrichting koopt, dan kunt u rekenen op de allerbeste service. Wij staan voor u klaar om u te helpen met eventuele problemen, zelfs als de garantie al is vervallen. Bij ons kunt u daarom rekenen op de volgende service:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over uw Jabo vloer