• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Forbo vloeren

Forbo vloer in Haarlem kopen bij Leeuwenkamp

Bent u op zoek naar een Forbo vloer in Haarlem? Dan bent u bij Leeuwenkamp woninginrichting aan het juiste adres. In onze woonwinkel vindt u een ruim assortiment aan topkwaliteit vloeren van Forbo. De vloer is een echte eyecatcher van uw interieur in Haarlem. Het is daarom belangrijk dat u een topkwaliteit vloer heeft, die niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam. Bij Leeuwenkamp woninginrichting vindt u de mooiste Forbo vloeren, van hoogwaardige vinyl tot marmoleum vloeren. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste vloer voor uw wooninrichting in Haarlem? Dan kunt u een afspraak maken met één van de medewerkers van Leeuwenkamp of langskomen in de winkel.

Diverse Forbo vloeren

De vloeren van Forbo zorgen ervoor dat mensen op een prettige manier met elkaar kunnen, wonen en werken. Wij creëren een gezonde ruimte binnen en dragen bij het maken de Forbo vloeren, ook bij aan een duurzame wereld daarbuiten. In de woonwinkel van Leeuwenkamp woninginrichting vindt u diverse Forbo vloeren, van Marmoleum tot tapijt. Kom langs in onze winkel voor het complete aanbod Forbo vloeren.

Wij komen bij u thuis

Als u niet in de gelegenheid bent om bij Leeuwenkamp woninginrichting langs te komen, dan komen wij ook bij u thuis langs! Maak vandaag nog een afspraak met één van onze medewerkers voor professioneel interieuradvies bij u thuis. Naast advies, bieden wij ook direct een gratis meting aan, zodat uw nieuwe Forbo vloer straks perfect in uw wooninrichting past. Bij Leeuwenkamp woninginrichting staat topservice altijd op de eerste plek, maak daarom vandaag nog een afspraak.

Forbo vloer in Haarlem kopen?

Bent u van plan om een Forbo vloer in Haarlem te kopen? Dan komt u naar de woonwinkel van Leeuwenkamp! Weet u nog niet zo goed welke Forbo vloer het beste past in uw wooninrichting in Haarlem? Dan kunt u één van onze medewerkers inschakelen voor gratis interieuradvies. Hiervoor kunt u bellen naar: 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. Wij komen bij u langs in de omgeving van Haarlem, Bloemendaal, Hoofddorp, IJmuiden en Zandvoort. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij contact met u op!

De keuze voor Leeuwenkamp

Als u ervoor kiest om uw nieuwe Forbo vloer bij Leeuwenkamp woninginrichting kopen, dan kunt u rekenen op de beste service. Wij hebben al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van interieur en daardoor kunnen wij uitstekend advies geven. In de regio van Haarlem staan wij ook bekend om onze deskundigheid en professionaliteit. Bij ons kunt u op het volgende rekenen:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over uw Forbo vloer