• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Eijffinger gordijnen

Eijffinger gordijnen in Haarlem bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Op zoek naar hoge kwaliteit Eijffinger gordijnen in de regio Haarlem? Dan komt u naar Leeuwenkamp Woninginrichting! Bij ons vindt u een groot aanbod aan gordijnen van Eijffinger. Waaronder: vouwgordijnen, verduisterende gordijnen, inbetween gordijnen en overgordijnen. Stijlvolle en functionele gordijnen zijn essentieel voor elke woning in de regio Haarlem. Met de uiteenlopende soorten gordijnen van Eijffinger vindt u altijd iets wat past bij uw interieur. Benieuwd naar de voorbeelden? Bekijk dan snel onze website, of maak een afspraak om in onze winkel te komen kijken. Onze specialisten helpen u graag verder!

Het mooie van Eijffinger gordijnen

Verschillende gordijnen hebben verschillende functies. Eijffinger staat al 145 jaar bekend om haar uitgesproken stoffen en kleurrijke designs. Met Eijffinger gordijnen bij Leeuwenkamp vindt u een gordijn voor elke functie en in elke stijl voor uw huis in Haarlem en omgeving. Wij hebben Eijffinger verduisterende gordijnen voor als u uw ruimte helemaal donker wil hebben. Maar wij hebben bijvoorbeeld ook Eijffinger inbetween gordijnen voor als u een mooie balans zoekt tussen licht en donker. Met meer 145 jaar ervaring en verschillende stoffen in huis, voorziet Eijffinger de wereld van mooie en uitgesproken kleuren, patronen en designs. Dat moois vindt u bij Leeuwenkamp.

Service aan huis

Leeuwenkamp Woninginrichting is al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Door de kennis van het interieursvak van generatie op generatie door te geven, noemen wij ons met recht een expert. Daarom heeft Leeuwenkamp service altijd voorop staan! Daarom komen wij met alle plezier bij u thuis langs om u van deskundig advies te zien. Wij komen langs in de regio Haarlem, Bloemendaal, IJmuiden, Zandvoort en Hoofddorp. Zo voorzien wij u altijd van deskundig advies. Maar dus snel een afspraak zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Neem contact met ons op voor Eijffinger gordijnen<

Toe aan topkwaliteit gordijnen voor verschillende doeleinden? Kies dan voor Eijffinger gordijnen bij Leeuwenkamp Woninginrichting! Wij zorgen voor topkwaliteit gordijnen en service in de regio Haarlem, IJmuiden, Zandvoort, Bloemendaal en Hoofddorp. Bel ons snel op om in de winkel langs te komen. U bereikt ons op 023 – 535 8003. U mailt ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Kies voor Eijffinger gordijnen bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Kiest u in Haarlem voor Eijffinger gordijnen bij Leeuwenkamp? Dat profiteert u van de volgende voordelen!

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis meting
  • Service aan huis in de omgeving Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over uw Eijffinger gordijnen