• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Desso tapijt

Desso tapijt in Haarlem kopen bij Leeuwenkamp

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardig tapijt van het toonaangevende merk Desso in Haarlem? Dan kunt u bij Leeuwenkamp woninginrichting terecht! Een vloer is een echte eyecatcher voor iedere woning en daarom wilt u natuurlijk een topkwaliteit tapijt hebben. Bij Leeuwenkamp woninginrichting heeft u daarom een ruime keuze uit Desso vloerkleden en tapijt in Haarlem. Zoekt u iets neutraals of juist met een leuk motief? Wat u ook zoekt, u vindt het bij Leeuwenkamp woninginrichting! Weet u niet wat voor Desso tapijt het beste past bij uw inrichting in Haarlem? Maak dan een afspraak met onze ervaren medewerkers voor gratis en professioneel advies. U kunt in onze winkel langskomen of wij komen bij u langs in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Bloemendaal of Zandvoort.

Topkwaliteit Desso tapijt

In de winkel van Leeuwenkamp vindt u een groot assortiment Desso tapijt en vloerkleden in verschillende kleuren en motieven. Zoals bijvoorbeeld onze Desso Asteranne collectie die voornamelijk bestaat uit neutrale kleuren of als u meer van een motief houdt hebben wij ook de Desso Mozaic & Fresco collectie. Kijk voor het complete aanbod op onze website of kom langs bij Leeuwenkamp woninginrichting. Maak van uw vloer een echte eyecatcher met onze Desso tapijt en vloerkleden!

Service aan huis

Desso tapijt is in veel verschillende motieven en kleuren verkrijgbaar. Als u daarom niet weet welke kleur of motief het mooiste is voor uw inrichting, dan komen wij graag bij u langs in de omgeving van Haarlem voor professioneel advies! Bel nu nog met de medewerkers van Leeuwenkamp woninginrichting, dan plannen wij direct een afspraak met u in.

Desso tapijt in Haarlem nodig?

Een Desso tapijt of vloerkleed in omgeving Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Bloemendaal of Zandvoort nodig? Dan komt u bij langs bij Leeuwenkamp woninginrichting! Wilt u liever eerst advies? Dat kan! U kunt een afspraak maken door te bellen naar: 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

De keuze voor Leeuwenkamp woninginrichting

Bij Leeuwenkamp woninginrichting hebben wij professionaliteit en het geven van vakkundig advies hoog in het vaandel staan. Bij ons kunt u er daarom altijd op rekenen dat wij uw eventuele problemen altijd voor u willen oplossen, ook als de garantie is komen te vervallen. Als u besluit een Desso tapijt bij Leeuwenkamp te kopen, dan kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over uw Desso tapijt