• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

De Ploeg gordijnen

De Ploeg gordijnen in Haarlem bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Bent u in Haarlem en omgeving op zoek naar gordijnen van De Ploeg? Dan bent u bij Leeuwenkamp Woninginrichting aan het juiste adres! Bij ons vindt u van topmerk De Ploeg verschillende soorten gordijnen. Denk hierbij aan verduisterende gordijnen, inbetween gordijnen en overgordijnen. Al meer dan 100 jaar maakt De Ploeg gordijn- en meubelstoffen met de nadruk op vakmanschap en een goed oog voor interieur. Benieuwd naar ons assortiment De Ploeg gordijnen? Kijk dan snel op onze website of kom gewoon eens op afspraak langs in onze winkel in Haarlem. Dan kunt u enkele voorbeelden in het echt bestuderen. Onze specialisten staan in Haarlem voor u klaar om u te helpen!

De Ploeg gordijnen

De Ploeg is al bijna 100 jaar een begrip binnen de interieurwereld. De Ploeg ontwikkeld al lang gordijnen en andere meubelstoffen. Hierbij staan vakmanschap en natuurlijk stoffen altijd voorop. Leeuwenkamp Woninginrichting is dan ook trots om diverse, ambachtelijke De Ploeg gordijnen voor uw huis in Haarlem op voorraad te hebben. Welke sfeer u ook wilt in huis of welk doeleinde u dan ook voor ogen heeft. Leeuwenkamp heeft voor iedereen in Haarlem en omgeving het juiste De Ploeg gordijn in huis.

Leeuwenkamp Woninginrichting biedt in Haarlem service thuis

Leeuwenkamp is al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Onze expertise wordt van generatie op generatie doorgegeven. Het is om deze reden dat wij ons met recht een expert noemen op het gebied van De Ploeg gordijnen in Haarlem en omgeving. Zo zetten wij service altijd op de eerste plaats. Altijd al De Ploeg gordijnen willen hebben voor uw huis in Haarlem? Wij komen met alle plezier bij u thuis in Haarlem langs om de mogelijkheden te bespreken. Met gerust een afspraak met onze experts.

De Ploeg gordijnen in de omgeving Haarlem

Behoefte om eindelijk die ambachtelijke en natuurlijke De Ploeg gordijnen in Haarlem in huis te hebben? Neem dan gauw contact op met Leeuwenkamp Woninginrichting. Wij assisteren u graag in de omgeving Haarlem, Zandvoort, IJmuiden, Hoofddorp en Bloemendaal. Bel gerust op om een afspraak voor in de winkel te maken. U bereikt ons op 023 – 535 8003. U mailt ons op info@leeuwenkamp.com. U mag natuurlijk ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

De voordelen van Leeuwenkamp Woninginrichting in Haarlem

Benieuwd naar de voordelen die u krijgt bij De Ploeg gordijnen bij Woninginrichting in Haarlem? U leest ze hier:

  • Service aan huis in Haarlem en omgeving
  • Gratis meting
  • Op afspraak langskomen in de winkel
  • Professioneel advies over uw De Ploeg gordijnen
  • Vaardige plaatsingsservice