• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Willard tapijt

Willard tapijt in Haarlem kopen bij Leeuwenkamp woninginrichting

Bent u op zoek naar tapijt van het merk Willard in Haarlem? Dan bent u van harte welkom in de woonwinkel van Leeuwenkamp woninginrichting. Kom langs in onze winkel voor een ruim assortiment Willard tapijt en vloerkleden van topkwaliteit. De vloer in uw woninginrichting draagt bij aan een goede woon- en werkomgeving in Haarlem. Daarom is het belangrijk dat u een kwalitatief hoogwaardig tapijt koopt. Weet u niet zo goed welke vloerbekleding het beste is voor u interieur? Maak dan een afspraak met één van onze medewerkers voor gratis en professioneel advies. U kunt hiervoor naar ons bellen of langskomen in de woonwinkel van Leeuwenkamp. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!

Diverse Willard vloeren

Als u op zoek bent naar een vloer van het toonaangevende merk Willard in Haarlem, dan bent u bij de woonwinkel van Leeuwenkamp aan het juiste adres. In onze winkel vindt u diverse Willard vloeren, van tapijt tot trapbekleding. Topkwaliteit vloerbekleding van Willard draagt bij aan een betere woon- en werkomgeving en gaat jarenlang mee. Kom langs in de woonwinkel van Leeuwenkamp voor het complete aanbod!

Wij komen bij u thuis

Wilt u graag gratis en professioneel interieuradvies, maar bent u niet in staat om bij Leeuwenkamp langs te komen? Dan kunt u snel en eenvoudig een afspraak maken met één van onze medewerkers voor een afspraak bij u thuis! Niet alleen komen wij bij u in Haarlem en omgeving langs voor het geven van advies, wij voeren ook direct een gratis meting bij u uit. Bij Leeuwenkamp woninginrichting staat topservice altijd op de eerste plek, maak vandaag nog een afspraak!

Willard vloer in Haarlem kopen?

Wilt u een Willard vloer in Haarlem kopen? Dan doet u dit bij Leeuwenkamp woninginrichting! In onze woonwinkel vindt een ruim assortiment Willard vloeren van topkwaliteit. Heeft u eerst advies nodig? Dan kunt u bellen met één van onze medewerkers. U kunt ons dan bereiken via 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. Wij komen bij u langs in de omgeving van Haarlem, Bloemendaal, Hoofddorp, IJmuiden en Zandvoort. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij contact met u op!

De keuze voor Leeuwenkamp

De medewerkers van Leeuwenkamp wooninrichting hebben al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van interieur. Daardoor kunnen wij u uitstekend advies geven over welke Willard vloer het beste bij uw wooninrichting in Haarlem past. U kunt bij ons rekenen op de volgende service:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over uw Willard vloer