• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Vinyl

Hoogwaardig vinyl in Haarlem en omgeving

Bent u toe aan een vloer die lang meegaat en makkelijk is in onderhoud? Bekijk dan snel de collectie vinyl Leeuwenkamp Woninginrichting! Wij hebben een groot assortiment vinyl van meerdere merken. Merken zoals Interfloor, Novion, Willard en Tarkett koopt u bij Leeuwenkamp. Bekijk onze website of maak een afspraak om in onze winkel inspiratie op te doen. Heeft u liever dat naar u toekomen? Dat doen wij maar al te graag. Onze specialisten komen graag bij u langs in de omgeving Haarlem om de opties met u te overleggen.

Uitstekende kwaliteit vinyl in de omgeving Haarlem

Naast hoogwaardige merken vinyl levert Leeuwenkamp Woninginrichting ook goede service af. Onze mensen zijn vakmensen en zij bekijken graag met u samen welk vinyl het beste past bij uw huis in Haarlem en omgeving. Bent u tot een beslissing gekomen? Dan leggen diezelfde vakmensen uw vinyl vloer met precisie en vakkundigheid.

Leeuwenkamp Woninginrichting – meer dan 40 jaar specialist

Al generaties lang geeft Leeuwenkamp Woninginrichting haar kennis en kunde door op de volgende lichting. Als een echt familiebedrijf hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van vinyl in Haarlem en omgeving. Is uw vinyl toch niet helemaal naar wens? Dan zoeken wij samen met u naar een oplossing. Dit doen we zelfs wanneer de garantie in feite al verlopen is. Dat is nét dat stukje extra service dat u bij ons krijgt bij uw vinyl.

Topkwaliteit vinyl en topservice in de omgeving Haarlem

Toe aan een topmerk vinyl in combinatie met uitstekende service in de omgeving Haarlem, IJmuiden, Zandvoort, Bloemendaal en Hoofddorp? Bezoek dan gerust onze website om wat ideeën op te doen. Maar snel een afspraak om eens in onze winkel te komen kijken voor enkele voorbeelden van goed vinyl. U neemt telefonisch contact met ons op 023 – 535 8003. U mailt ons op
info@leeuwenkamp.com. U bent natuurlijk ook welkom om gewoon ons contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Het beste vinyl in Haarlem bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Op zoek naar een duurzame vloer die goed geluid absorbeert? Bewonder dan snel ons vinyl van enkele topmerken. Bij Leeuwenkamp Woninginrichting kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Wij komen op afspraak langs bij u thuis
  • U kunt op afspraak in de winkel langskomen
  • Wij geven altijd professioneel advies
  • Wij doen een gratis meting
  • Wij leggen vinyl met expertise