• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Verticale Jaloezieën

De mooiste verticale Jaloezieën in Haarlem en omgeving

Wilt u het licht in uw huis in Haarlem en omgeving (nog) beter kunnen regelen? Bekijk dan snel de verzameling verticale jaloezieën van Leeuwenkamp Woninginrichting. Verticale jaloezieën worden ook wel lamellen genoemd. Deze zijn uitstekend geschikt om de lichtval in huis helemaal naar wens te regelen. Door ons brede assortiment hebben wij altijd de verticale jaloezieën in huis die u zoekt. Neem snel een kijkje op onze website of maak een afspraak om in onze winkel langs te komen. Komt het beter uit als wij bij u langskomen? Dat kan! Wij komen graag op afspraak langs om te kijken welke verticale jaloezieën het best passen bij uw huis in Haarlem en omgeving. Op deze manier zorgen wij altijd voor verticale jaloezieën naar wens.

Verticale jaloezieën op maat bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Leeuwenkamp garandeert service op maat in Haarlem en omgeving. Onze experts doen daarom ook altijd graag een gratis meting bij u thuis. Zo leveren wij altijd verticale jaloezieën op maat gemaakt. Zodra u tot de juiste verticale jaloezieën bent gekomen, installeren wij deze bij u thuis in Haarlem en omgeving. Op deze manier levert Leeuwenkamp Woninginrichting altijd topservice af.

Leeuwenkamp Woninginrichting: 40 jaar ervaring

Dat Leeuwenkamp Woninginrichting een familiebedrijf met 40 jaar ervaring is merkt u aan onze expertise en precisie. Het interieursvak wordt van vader op zoon en van moeder op dochter doorgegeven. Daarom zijn wij in de regio Haarlem dé expert op het gebied van verticale jaloezieën. Zijn er na installatie toch problemen met de verticale jaloezieën? Dan komen wij die gewoon voor u oplossen. Zelfs als de garantietermijn al verstreken is. Dat is de service van Leeuwenkamp.

Verticale jaloezieën en topservice in de regio Haarlem

Zoekt u naar meer sfeer in je huis in de regio Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden? Verdiep u dan snel in onze verticale jaloezieën!
Maak een afspraak om eens langs te komen in onze winkel. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken op 023 – 535 8003. Mail Ons gerust op info@leeuwenkamp.com.Of vul vrijblijvend ons contactformulier in.

Woninginrichting Leeuwenkamp: verticale jaloezieën in de regio Haarlem

Lichtinval naar wens in uw huis in de regio Haarlem? Neem dan gauw contact op voor de mogelijkheden. Bij ons heeft u de volgende voordelen:

  • Gratis opmeting
  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Professionele plaatsing
  • Vakkundig advies
  • Service aan huis