• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Verduisterende Gordijnen

Verduisterende gordijnen met topservice in Haarlem en omgeving

Wilt u dat uw kamer in uw huis in Haarlem ook écht donker is met de gordijnen dicht? Dan bieden de verduisterende gordijnen van Leeuwenkamp Woninginrichting de oplossing! Verduisterende gordijnen zorgen voor de minste lichtinval van alle soorten gordijnen. Ideaal voor een goede nachtrust of voor als u op uw vrije dag lekker een film of serie kijkt. Met onze ruime selectie aan verduisterende gordijnen vindt u gegarandeerd het gordijn dat past bij u en uw woning. Bekijk onze collectie op onze website of maak een afspraak om eens in onze winkel inspiratie op te doen. Is het makkelijker als wij bij u langskomen? Onze experts komen met alle plezier bij u langs om te bespreken welke verduisterende gordijnen het beste bij u en uw huis in Haarlem passen. Zo leveren wij gegarandeerd verduisterende gordijnen zoals u die wilt.

Topkwaliteit verduisterende gordijnen

Leeuwenkamp Woninginrichting doet altijd aan de beste service in Haarlem. Wij hebben alleen maar vakmensen in dienst. Zij doen met veel plezier een meting wij u thuis. Op deze manier kunnen wij altijd verduisterende gordijnen aanbieden zoals u die wilt. Heeft u een keuze gemaakt? Dan installeren wij de verduisterende gordijnen ook nog voor u. Zo maken wij van onze service echte topservice.

Leeuwenkamp Woninginrichting: ruim 40 jaar specialist

Met ruim 40 jaar ervaring is Leeuwenkamp een familiebedrijf van specialisten. Van generatie op generatie wordt het vak overgedragen. Daarom staan wij in Haarlem bekend als dé specialist op het gebied van verduisterende gordijnen. Toch niet tevreden over uw verduisterende gordijnen? Dan denken onze specialisten graag mee om tot een oplossing te komen. Zelfs na de garantietermijn. Dat is de topservice van Leeuwenkamp Woninginrichting.

Verduisterende gordijnen inclusief service in Haarlem

Wilt u dat donker ook écht donker is in uw huis in Haarlem en of de omgeving Zandvoort, IJmuiden, Bloemendaal of Hoofddorp? Bekijk dan snel onze collectie verduisterende gordijnen op onze website. Of maak een afspraak om eens langs te komen voor inspiratie. U bereikt ons telefonisch op 023 – 535 8003. U kunt ons ook mailen op info@leeuwenkamp.com. U bent ook van harte welkom om ons contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Verduisterende gordijnen in de regio Haarlem: Leeuwenkamp Woninginrichting

Uw kamer in Haarlem gegarandeerd donker? Bij Leeuwenkamp profiteert u van het volgende:

  • Gratis opmeting
  • Professioneel advies
  • Afspraak voor service thuis
  • Afspraak in de winkel
  • Vakkundige plaatsing