• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Velux raamdecoratie

Velux raamdecoratie in Haarlem kopen

Bent u op zoek naar raamdecoratie van Velux in Haarlem? Dan kunt u bij Leeuwenkamp woninginrichting terecht. In onze winkel vindt u een breed assortiment raamdecoratie van Velux. Met deze producten creëert u een betere woon- en werkomgeving, door de frisse lucht en meer daglicht. Heeft u advies nodig over welke raamdecoratie van Velux het beste in uw woning in Haarlem past? Dan kunt u voor gratis interieuradvies langskomen bij de woonwinkel in Leeuwenkamp. Onze ervaren medewerkers helpen u graag op weg!

Ruim assortiment Velux producten

Als u topkwaliteit Velux raamdecoratie zoekt, dan bent u bij de woonwinkel van Leeuwenkamp aan het juiste adres. Bij ons kunt u onder andere terecht voor insectenhorren, rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen en rolluiken. Met raamdecoratie van Velux bent u verzekerd van meer daglicht en frisse lucht, zo creëert u een prettige woon- en werkomgeving. Kom vandaag nog langs in de woonwinkel van Leeuwenkamp woninginrichting voor het complete assortiment.

Wij komen bij u langs

Naast dat u in onze winkel langs kunt komen voor professioneel advies, komen de medewerkers van Leeuwenkamp woninginrichting ook bij u in Haarlem en omgeving langs. Niet alleen komen we langs voor het geven van advies, wij meten ook alles direct voor u op. Het verlenen van topservice staat bij ons op de eerste plek. Maak daarom vandaag nog een afspraak met één van de medewerkers van Leeuwenkamp woninginrichting.

Velux producten in Haarlem kopen?

Wilt u graag Velux producten in Haarlem kopen? Dan komt u langs bij de woonwinkel van Leeuwenkamp. Bij ons vindt u een ruim assortiment topkwaliteit Velux producten. Heeft u eerst interieuradvies nodig? Dan mag u langskomen in onze winkel of telefonisch een afspraak maken met één van onze medewerkers, door te bellen naar: 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. Wij komen bij u langs in de omgeving van Haarlem, Bloemendaal, Hoofddorp, IJmuiden en Zandvoort. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij contact met u op!

De keuze voor Leeuwenkamp

Als u uw Velux producten bij Leeuwenkamp woninginrichting koopt, dan kunt u op de beste service rekenen. Bij ons werken alleen vakmensen die al jarenlange ervaring hebben met woninginrichting, waaronder ook met raamdecoratie van Velux. Bij ons kunt u op de volgende voordelen rekenen:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over Velux