• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Tapijt

Hoge kwaliteit tapijt in Haarlem en omgeving

Bent u ook op zoek naar een tapijt dat past bij uw smaak en interieur? Leeuwenkamp Woninginrichting heeft een groot assortiment aan verschillende merken tapijt voor u! Merken tapijt die wij in huis hebben zijn: Desso, Bonaparte, Parade, Belakos, Willard en nog veel meer! Leeuwenkamp heeft elk tapijt in huis dat past bij de kleuren en materialen van uw wanden, gordijnen en meubilair in Haarlem en omgeving. Kom snel een kijkje nemen op onze website of maak meteen een afspraak om eens in onze winkel te komen kijken. Daar kunt u inspiratie opdoen met onze vele voorbeelden op het gebied van tapijt. Komt het voor u beter uit dat wij naar u toekomen? Dat doen wij gewoon! Onze experts komen met alle plezier bij u langs in Haarlem en omgeving om de mogelijkheden te bespreken.

Hoogwaardig tapijt in Haarlem en omgeving

Naast hoogwaardige kwaliteit tapijt doet Leeuwenkamp Woninginrichting ook aan de beste service in Haarlem en omgeving. Onze experts denken graag met u mee welk tapijt het beste past bij uw interieur en smaak. Heeft u een keuze gemaakt? Dan leggen onze experts uw tapijt met de hoogst mogelijke precisie en professionaliteit.

Leeuwenkamp Woninginrichting: ruim 40 jaar ervaring

Al meer dan 40 jaar is Leeuwenkamp Woninginrichting een echt familiebedrijf. De ervaring die wij opdoen wordt elke nieuwe generatie doorgegeven. Zo bieden wij u al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van tapijt in de omgeving Haarlem. Bent u toch niet tevreden over uw tapijt? Dan belooft Leeuwenkamp samen met u tot een oplossing te komen. Zelfs tot ver na de garantieperiode. Die extra service krijgt u erbij bij onze 40 jaar ervaring met tapijt.

Tapijt + service bij Leeuwenkamp Woninginrichting in Haarlem en omgeving

Bent u klaar voor het beste tapijt met de beste service in Haarlem en de omgeving Zandvoort, IJmuiden, Hoofddorp en Bloemendaal? Bekijk dan maar snel eens onze website voor een tapijt dat bij u past! Of maak snel een afspraak om eens in onze winkel langs te komen. U bereikt ons telefonisch op 023 – 535 8003. U mailt ons op
info@leeuwenkamp.com. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

De voordelen van tapijt bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Wilt u kiezen uit een enorme collectie aan soorten tapijt? Bekijk dan snel ons aanbod in de omgeving Haarlem. Wij garanderen u in iedere geval de volgende voordelen:

  • U kunt op afspraak in de winkel langskomen
  • Wij komen op afspraak langs bij u thuis
  • Wij doen een gratis meting
  • Wij geven altijd professioneel advies
  • Wij leggen tapijt met vakkundige precisie