• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Solero parasols

Solero parasols in Haarlem koopt u bij Leeuwenkamp

Wilt u graag een parasol van het toonaangevende merk Solero in Haarlem kopen? Dan kunt u terecht bij Leeuwenkamp woninginrichting. Bij ons vindt u een ruim aanbod Solero parasols van topkwaliteit. Bij ons vindt u onder andere horeca, tuin, zweef en muurparasols. Niet alleen zijn de parasols heel stijlvol, ook zorgen ze voor de juiste hoeveelheid schaduw tijdens de warmste zomerdagen, en dat is wel zo prettig! Wilt u graag parasols van Solero in Haarlem kopen? Kijk dan snel op onze website voor het complete aanbod. Heeft u eerst advies nodig? Dan komt u langs in onze winkel. Is het voor u niet mogelijk om langs te komen? Geen probleem, de medewerkers van Leeuwenkamp komen graag naar u toe in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Bloemendaal of Zandvoort.

Parasols van Solero

Als het warme weer er weer aankomt, gaan mensen massaal op het terras of in de tuin zitten. Om uzelf goed te beschermen tegen de zon, is de juiste buitenzonwering noodzakelijk. Koop daarom parasols van het toonaangevende merk Solero. Leeuwenkamp woninginrichting heeft parasols voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u een tuin op het zuiden en schijnt de zon daar een groot deel van de dag? Dan kunt u kijken naar onze Solero tuinparasol. Deze topkwaliteit parasol creëert een comfortabel schaduwplekje in uw tuin. Ook voor de horeca hebben wij een ruim aanbod parasols die geschikt zijn voor het terras. Bezoek onze website of kom langs in onze winkel voor het complete aanbod!

Wij komen bij u langs

Bij Leeuwenkamp kunt u erop rekenen dat wij het verlenen van de beste service op de eerste plek hebben staan. Daarom komen wij graag bij u langs in Haarlem en omgeving om u professioneel advies te geven. Wij kijken samen met u naar de verschillende mogelijkheden en welke buitenzonwering het beste bij uw terras of tuin past. Twijfel daarom niet en maak zo snel mogelijk een afspraak met de medewerkers van Leeuwenkamp.

Solero zonwering in Haarlem nodig?

Bent u op zoek naar Solero buitenzonwering in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Zandvoort of Bloemendaal? Dan kunt u terecht bij Leeuwenkamp woninginrichting! Heeft u eerst advies nodig? Dan kunt u een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen via
023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. Of vul het contactformulier in.

De voordelen van Leeuwenkamp woninginrichting

Bij Leeuwenkamp woninginrichting staan wij in de omgeving van Haarlem bekend om het verlenen van deskundig advies en onze professionaliteit. Daarom zullen wij eventuele problemen graag voor u oplossen, zelfs als dit niet meer binnen de garantie valt. Als u besluit bij Leeuwenkamp uw Solero parasols te kopen, dan rekent u op de volgende voordelen:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over uw Solero zonwering