• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Rolluik

Voordelen van een rolluik

Er zijn enorm veel soorten zonweringen verkrijgbaar. Van diverse soorten screens tot knikarmschermen. Alle soorten zonwering hebben zo hun eigen voordelen. Wilt u naast effectieve zonwering ook extra bescherming van uw woning? Wilt u het in huis volledig kunnen verduisteren? Dan is een rolluik iets voor u! Leeuwenkamp Woninginrichting vertelt u hier graag meer over de voordelen van een rolluik.

Een strakke en moderne uitstraling

Met rolluiken bezorgt u uw woning direct een moderne en strakke uitstraling. Hierbij speelt de stijl van uw woning natuurlijk ook een rol. Gelukkig is een rolluik in diverse kleuren verkrijgbaar. U heeft dus altijd een rolluik dat past bij uw woning en uw stijl.

Temperatuurregeling

Wilt u het in de zomer graag koel houden in huis? Wilt u het in de winter juist lekker warm houden binnen? Dan is een rolluik wat u zoekt! Met een rolluik houdt u in de zomer het zonlicht buiten. Doordat er een luchtruimte zit tussen het luik en uw raam, wordt de warmte tegengehouden. Ditzelfde systeem zorgt er in de winter voor dat u de warmte beter binnenhoudt. Zo hoeft u minder hard te stoken om het in huis lekker warm te houden.

Verduisterende functie

Een groot voordeel van een rolluik is de verduisterende functie ervan. Wilt u het overdag in huis helemaal donker hebben omdat u bijvoorbeeld ’s nachts heeft gewerkt en overdag wilt slapen? Dan maakt u het met een rolluik in uw kamer eenvoudig helemaal donker. Zo heeft u geen last van vervelend zonlicht dat u wakker houdt. Een rolluik helpt u met het verkrijgen van voldoende slaap.

Anti-inbraak

Een vaak onderbelicht voordeel van een rolluik is de anti-inbraak functie ervan. Een rolluik sluit namelijk haarfijn uw raam af. Hierdoor wordt het voor inbrekers bijzonder lastig om via het raam uw woning binnen te komen. Naast uw ramen kunt u rolluiken ook eenvoudig bij uw deuren laten installeren. Zo laat u een rolluik bevestigen waar u maar wilt om deze daar te openen en te sluiten wanneer u maar wilt. Zo houdt u uw woning veilig, praktisch en stijlvol.

Meer over een rolluik

Wilt u meer weten over wat een rolluik voor u kan betekenen of bent u geïnteresseerd in de aanschaf ervan? Maak dan vandaag nog een afspraak om in onze mooie winkel in Haarlem langs te komen! We voorzien u graag van vakkundig advies en we doen een gratis meting bij u thuis. U bereikt ons telefonisch via 023 – 535 8003 en per mail via info@leeuwenkamp.com. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.