• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Plisségordijnen

Plisségordijnen op maat in de regio Haarlem

Op zoek naar mooie zonnewering in de regio Haarlem. Bekijk dan eens de mooie collectie plisségordijnen bij Leeuwenkamp Woninginrichting. Plisségordijnen zijn fantastisch te verwerken als een vlak hangende zonwering. Ze zijn vooral bij uitstek geschikt om afwijkende raamvormen alsnog goed te bedekken. Daarbovenop heeft u ook nog eens de keuze uit uit verschillende kwaliteiten: transparant, niet-lichtdoorlatend en bedrukt. Op deze manier heeft Leeuwenkamp Woninginrichting altijd plisségordijnen in huis die bij u en uw huis in Haarlem passen. Kijk snel op onze website of kom op afspraak in onze winkel langs. Komt het beter uit als wij bij u langskomen? Dat kan! Onze specialisten komen graag bij u langs om de opties te bespreken. Zo zorgen wij altijd voor plisségordijnen zoals u die voor ogen heeft.

Leeuwenkamp Woninginrichting: topservice bij jou thuis

Onze specialisten leveren hun expertise graag bij u thuis af. Ze komen graag bij u langs om een gratis meting te doen. Zo komen we altijd samen tot plisségordijnen op maat. Vervolgens plaatsen zij ook met alle plezier uw plisségordijnen in lijn met uw instructies. Het leveren van uitstekende service staat bij Leeuwenkamp namelijk altijd voorop.

Leeuwenkamp Woninginrichting: familiebedrijf met ervaring

Leeuwenkamp Woninginrichting is niet zomaar een bedrijf met ervaring. Wij zijn een echt familiebedrijf met veel ervaring. Deze ervaring wordt al generaties lang doorgegeven. Zo zijn wij al meer dan 40 jaar een echt begrip op het gebied van interieur in Haarlem en omgeving. Mochten er ondanks dat toch problemen zijn met uw plisségordijnen, dan komen wij die gewoon voor u oplossen. Zelfs als de garantie al verlopen is. Dat is die service die bij ons voorop staat.

Plisségordijnen voor je huis in Haarlem of omgeving

Op zoek naar Plisségordijnen in Haarlem en de omgeving Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden? Dan komt u naar Leeuwenkamp Woninginrichting! Maak een afspraak om langs te komen in onze winkel of bekijk gewoon eens onze website. U bereikt ons telefonisch op 023 – 535 8003. U mailt ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier in te vullen.

Leeuwenkamp Woninginrichting in Haarlem en omgeving

Op zoek naar mooie plisségordijnen voor uw woning in Haarlem? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Leeuwenkamp Woninginrichting. Met onze expertise krijgt u de volgende voordelen sowieso mee:

  • Service aan huis
  • Professionele plaatsing
  • Gratis opmeting
  • Vakkundig advies
  • Afspraak mogelijk in de winkel