• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Parasols

De mooiste parasols in de regio Haarlem

Buitenzonwering is er in alle vormen en maten. Een van de mooiste manieren om beschut te blijven onder de zon is met parasols. Bent u op zoek naar mooie parasols voor de zomer in de regio Haarlem? Verdiep je dan snel in de ruime collectie en soorten Solero parasols bij Leeuwenkamp Woninginrichting. Bekijk onze website voor ons aanbod of maak een afspraak om in de winkel langs te komen. Komt het beter uit als wij naar u komen? Dat is ook geen probleem! Wij komen met alle plezier langs bij u thuis in de regio Haarlem om de mogelijkheden te bespreken.

Parasols bij Leeuwenkamp Woninginrichting

In de regio Haarlem biedt Leeuwenkamp niet alleen maar de mooiste parasols aan. Leeuwenkamp Woninginrichting gaat namelijk ook voor de best mogelijke service in de regio Haarlem! Omdat wij alleen maar vakmensen in dienst hebben, kunnen wij altijd met u meedenken over wat voor een soort parasol voor u in de regio Haarlem de beste keuze is. Uiteindelijk zorgt Leeuwenkamp ervoor dat parasols altijd op de juiste manier geplaatst of geïnstalleerd worden. Zo kunt u in Haarlem zo snel mogelijk genieten van een fijn, stijlvol en beschut terras.

Leeuwenkamp Woninginrichting: meer dan 40 jaar een familiebedrijf

Als familiebedrijf heeft Leeuwenkamp in Haarlem al meer dan 40 jaar ervaring met allerlei soorten parasols. Wij geven onze kennis dan ook door van generatie op generatie. Daarom garanderen wij u ook een parasol naar wens in de regio Haarlem. Bent u toch niet helemaal tevreden? Dan denken wij altijd met u mee over een oplossing! Ook wanneer de garantietermijn in feite al verlopen is. Dat is het stukje unieke service van familiebedrijf Leeuwenkamp Woninginrichting.

Mooie parasols en goede service in de regio Haarlem

Heeft u behoefte aan stijlvolle beschutting op uw terras in de regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Hoofddorp en IJmuiden? Wilt u dat deze beschutting vakkundig wordt geplaatst? Bekijk dan onze website voor ons aanbod aan Solero parasols! Komt u liever op bezoek in onze winkel? Graag! Maak snel een afspraak via 023 – 535 8003. U mailt ons op
info@leeuwenkamp.com. Of vult gerust het contactformulier in. Wij nemen dan gauw contact met u op!

De voordelen van parasols bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Interesse in een parasol bij Leeuwenkamp? Dat heeft zo zijn voordelen! Namelijk:

  • Een gratis meting
  • Professioneel advies
  • Professionele installatie/plaatsing van uw type parasol
  • Afspraak in de winkel
  • Afspraak bij u thuis