• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Novilon vloeren

Novilon vloer in Haarlem kopen

Bent u op zoek naar een topkwaliteit vloer van het toonaangevende merk Novilon in Haarlem? Dan bent u van harte welkom bij de woonwinkel van Leeuwenkamp! Een vloer is één van de belangrijkste sfeermakers van uw woning. Met de kwalitatief hoogwaardige vloeren van Novilon maakt u van uw vloer in Haarlem een echte eyecatcher. Weet u niet welke vloer het mooiste is voor uw huidige inrichting? Laat u dan professioneel adviseren door de interieurspecialisten van Leeuwenkamp woninginrichting. U kunt hiervoor langskomen in de woonwinkel of wij komen bij u langs in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Bloemendaal of Zandvoort. Maar vandaag nog een afspraak met de medewerkers van Leeuwenkamp woninginrichting!

Breed assortiment Novilon vloeren

In de woonwinkel van Leeuwenkamp, is een breed aanbod Novilon vloeren in Haarlem te vinden. Of u nu een mooie warme houten vloer voor in uw woonkamer zoekt, of juist een stoere betonlook vloer voor uw kantoor wilt kopen, Leeuwenkamp woninginrichting heeft de juiste Novilon vloer voor u! De vloeren binnen de Novilon collectie zijn van de beste kwaliteit en hebben een prachtig natuurlijke uitstraling. Kom vandaag nog langs bij de woonwinkel van Leeuwenkamp voor het laatste aanbod!

Wij komen bij u thuis

Heeft u advies nodig over uw Novilon vloer in Haarlem, maar kunt u niet langskomen in de woonwinkel van Leeuwenkamp? Geen probleem! Onze medewerkers komen op afspraak ook bij u thuis langs! Niet alleen komen wij bij u langs voor professioneel advies, wij meten direct ook alles bij u op. Zo heeft u straks een vloer die perfect in uw wooninrichting in Haarlem past. Twijfel dus niet en maak direct een afspraak met de specialisten van Leeuwenkamp woninginrichting!

Novilon vloer in Haarlem nodig?

Als uw vloer aan vervanging toe is, dan komt u voor een nieuwe vloer van het toonaangevende merk Novilon, langs bij de woonwinkel van Leeuwenkamp woninginrichting! Heeft u eerst interieuradvies nodig? Dan kunt u telefonisch contact op nemen via 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op!

Waarom u voor Leeuwenkamp kiest

Bij Leeuwenkamp vinden wij het verlenen van een goede service en professionaliteit heel belangrijk. Daarom zullen wij uw eventuele problemen altijd voor u oplossen, ook als deze buiten de garantie vallen. Als u een Novilon vloer van Leeuwenkamp koopt, dan kunt u rekenen op de volgende service:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over uw Novilon vloer