• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Nouwens Bogaers tapijt

Tapijt van Nouwens Bogaers in Haarlem kopen

Bent u op zoek naar Nouwens Bogaers tapijt in Haarlem? Dan kunt u bij de Leeuwenkamp woninginrichting terecht. De vloer levert een essentiële bijdrage aan uw inrichting. Niet alleen zorgt het voor de juiste sfeer, maar een goede vloer zorgt ook voor meer comfort en warmte. Bij Leeuwenkamp woninginrichting heeft u de keuze uit een ruim aanbod tapijt van het toonaangevende merk Nouwens Bogaers in Haarlem. Weet u niet zeker of tapijt wel geschikt is voor uw interieur? Dan kunt u voor professioneel advies langskomen in de woonwinkel van Leeuwenkamp. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar!

Optimaal binnenklimaat met Nouwens Bogaers vloerbedekking

Een tapijt van Nouwens Bogaers levert een essentiële bijdrage aan het binnenklimaat van uw woning in Haarlem. Tapijt heeft namelijk een gunstig effect op mensen die last hebben van allergie. Tapijt verlaagt de stofdeeltjes in de lucht. Het houdt ronddwarrelend vuil vast. Waardoor de lucht niet alleen vrij blijft van stofdeeltjes, maar ook van allergenen die aan de stofdeeltjes vastzitten. Naast dat het tapijt gunstig voor mensen met een allergie, zorgt de juiste vloerbedekking ook voor meer isolatie, comfort en warmte.

Wij komen bij u thuis

Bij Leeuwenkamp woninginrichting staat het verlenen van de beste service voorop. Daarom zullen wij voor professioneel advies bij u langskomen in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Bloemendaal en Zandvoort. Niet alleen komen wij bij u langs om gratis advies te geven, maar wij meten alles ook direct voor u op. Maak daarom snel en eenvoudig een afspraak met één van de medewerkers van Leeuwenkamp woninginrichting!

Nouwens Bogaers tapijt in Haarlem nodig?

Als u een tapijt van Nouwens Bogaers wilt kopen, dan bent u bij Leeuwenkamp woninginrichting aan het juiste adres. Kom vandaag nog langs in onze woonwinkel! Twijfelt u of tapijt de beste keuze voor uw interieur is? Dan kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers voor gratis interieuradvies. Bel ons dan via 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij contact met u op!

De keuze voor Leeuwenkamp woninginrichting

Leeuwenkamp is een familiebedrijf met maar liefst ruim 40 jaar ervaring, daardoor kunnen wij u het beste advies geven en topservice verlenen. In de regio van Haarlem staan wij bekend om ons deskundig advies en onze professionaliteit. Als u vloerbedekking van Nouwens Bogaers bij ons koop kunt u rekenen op de volgende service:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over Nouwens Bogaers vloer