• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Marmoleum vloer

Nieuwe Marmoleum vloer in Haarlem

Is uw vloer aan vervanging toe en zoekt u een stijlvolle, maar ook duurzame, Marmoleum vloer in Haarlem? Dan kunt u bij Leeuwenkamp woninginrichting terecht! Een goede vloer is een must voor iedere woning en het is belangrijk dat uw nieuwe vloer perfect bij uw huidige interieur in Haarlem past. Weet u niet welke stijl vloer er bij uw wooninrichting past? Dan kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers voor professioneel interieuradvies. U kunt hiervoor langskomen in de woonwinkel van Leeuwenkamp.

Duurzame Marmoleum vloer

Een Marmoleum vloer is de eerste CO2-neutraal geproduceerde vloer ter wereld. Deze vloer is niet alleen mooi, maar ook goed voor het milieu! Een Marmoleum vloer wordt gemaakt van gemakkelijk afbreekbare grondstoffen, zodat deze vloer na gebruik weer goed gerecycled kan worden. Als u dus een duurzame en stijlvolle vloer voor uw woninginrichting in Haarlem zoekt, dan is een Marmoleum vloer de beste keuze! Kom langs in de woonwinkel van Leeuwenkamp woninginrichting voor het complete aanbod.

Wij komen bij u thuis

Heeft u professioneel advies nodig, maar is het voor u niet mogelijk om langs te komen in de winkel van Leeuwenkamp, omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent of gewoonweg te druk bent? Dat is geen probleem! Onze medewerkers komen namelijk ook bij u thuis langs. Maak snel en eenvoudig een afspraak door ons te bellen. Wij komen bij u langs in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Bloemendaal of Zandvoort.

Marmoleum vloer in Haarlem nodig?

Is uw inrichting in Haarlem toe aan een nieuwe vloer? Koop dan uw Marmoleum vloer bij de woonwinkel van Leeuwenkamp! Weet u niet welke stijl vloer in uw interieur past? Dan kunt u voor vakkundig advies een afspraak maken met onze adviseurs. U kunt ons telefonisch bereiken via 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op!

Waarom u voor Leeuwenkamp woninginrichting kiest

Als u uw nieuwe Marmoleum vloer in Haarlem bij Leeuwenkamp woninginrichting koopt, dan kunt u rekenen op de beste service. Wij zullen eventuele problemen voor u oplossen, zelfs als de garantie al vervallen is. Bij Leeuwenkamp woninginrichting kunt u daarom op de volgende voordelen rekenen:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over uw Marmoleum vloer