• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Markiezen

De mooiste markiezen in de regio Haarlem

Altijd al die ‘echte klassieke zonwering’ willen hebben in de regio Haarlem? Ga dan voor de mooie markiezen van Leeuwenkamp Woninginrichting. Markiezen zijn de traditionele, naar beneden gebogen zonweringen die de zon op van opzij tegenhouden. Een stijlvolle toevoeging op de meer klassieke woning. Maar markiezen misstaan ook zeker niet bij moderne huizen in de regio Haarlem! Neem snel een kijkje op onze website voor onze exemplaren. U mag natuurlijk ook gewoon een afspraak maken om in onze winkel langs te komen! Komt het beter uit als wij bij u langskomen? Geen probleem! Wij bezoeken u graag om bij u thuis in de regio Haarlem de mogelijkheden te bespreken.

Leeuwenkamp Woninginrichting – Markiezen en service

Leeuwenkamp biedt in de regio Haarlem topmerken markiezen aan. Wij hebben Markiezen van Verano, Sunco en Luxaflex. Onze vakmensen denken graag met u mee over het maken van de juiste keuze markiezen voor u in de regio Haarlem. Zij zorgen er daarnaast ook voor dat uw markiezen professioneel worden geplaatst. Zo hebt u binnenkort veel plezier van deze stijlvolle en populaire stijl zonweringen!

Leeuwenkamp Woninginrichting: meer dan 40 jaar ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring op zak is Leeuwenkamp een echte specialist op het gebied van markiezen in de regio Haarlem. Daarnaast zijn wij een waar familiebedrijf dat de kennis en expertise steeds doorgeeft per generatie. Op deze manier leveren wij altijd markiezen naar wens. Toch niet helemaal tevreden over uw markiezen in de regio Haarlem? Dan garanderen wij dat wij met u tot een oplossing komen. Zelfs na de garantietermijn. Dat is nét dat beetje extra service dat u van Leeuwenkamp Woninginrichting krijgt.

Markiezen met uitstekende service in Haarlem

Wilt u uw huis in de regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden en Hoofddorp voorzien van een klassiek tintje met markiezen? Bekijk dan eens onze website voor onze collectie markiezen in de regio Haarlem. Maakt u liever een afspraak om eens langs te komen in onze winkel? Dat kan! U belt ons op 023 – 535 8003. U bereikt ons via e-mail op
info@leeuwenkamp.com. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Leeuwenkamp Woninginrichting: markiezen met voordelen

Markiezen van Leeuwenkamp hebben nog meer voordelen!

  • Professioneel advies
  • Altijd een gratis meting
  • Professionele installatie van uw markiezen
  • Afspraak in de winkel
  • Afspraak bij u thuis