• Nieuwe technologie
 • Thuis service
 • Service en garantie
 • Di – Za: 10:00 – 17:00
 • Zo – Ma: Gesloten

Luxaflex

Luxaflex zonwering en raamverduistering in Haarlem

Op zoek naar de gerenommeerde zonwering van Luxaflex in de regio Haarlem? Die vindt u bij Leeuwenkamp Woninginrichting! Luxaflex is een waar begrip in Europa sinds de introductie in 1951. Het was in dat jaar dat oprichters Joe Hunter en Henry Sonnenberg de interieurwereld op zijn kop zetten met horizontale jaloezieën van aluminium. Sindsdien is het bedrijf enorm gegroeid. Vandaag de dag biedt Luxaflex een breed aanbod aan buitenzonwering, horren en binnenzonwering. Zo heeft Luxaflex voor elke stijl, interieur en smaak wel iets in huis. Ook voor uw huis in de regio Haarlem, IJmuiden, Zandvoort, Bloemendaal en Hoofddorp.

Luxaflex zonwering met alle extra’s bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Zoekt u Luxaflex producten in de regio Haarlem? Dat heeft zo zijn voordelen! Luxaflex biedt onder andere handgemaakte producten op maat aan! Met inspirerende ontwerpen, moderne bediening en uitstekende kwaliteit heeft Luxaflex voor iedereen de juiste producten in huis. Voor elk persoon, elk huis en elke stijl in de regio Haarlem.

Luxaflex zonwering staat voor veiligheid

Luxaflex zet bij alle producten veiligheid voorop in de regio Haarlem. Luxaflex biedt bij veel producten daarom een eenvoudige elektrische bediening en verbeterde kindveiligheid. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw Luxaflex zonwering in Haarlem altijd praktisch, stijlvol maar ook veilig is voor uw kind(eren) en uzelf.

Luxaflex binnenzonwering in Haarlem bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Leeuwenkamp heeft een breed aanbod aan Luxaflex producten in huis. Waaronder op het gebied van binnenzonwering. Binnenzonwering kan de sfeer in uw huis in Haarlem compleet veranderen. Door ons brede aanbod aan Luxaflex binnenzonwering producten, hebben wij voor elk wat wils in huis. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld:

 • Horizontale jaloezieën
 • Multishades
 • Plisségordijnen
 • Rolgordijnen
 • Vouwgordijnen

Luxaflex horren

Leeuwenkamp Woninginrichting biedt ook een ruime keuze Luxaflex horren in de regio Haarlem. Horren zijn ideaal om frisse lucht door te laten en insecten buiten te houden. Alle horren van Luxaflex worden volledig voor u en uw huis in Haarlem op maat gemaakt. Wij hebben van Luxaflex zowel raam- als deurhorren. Ook heeft Luxaflex speciale horren tegen hooikoorts. Luxaflex heeft zowel vlakgaas als plissé gaas. Ook is er bij Leeuwenkamp de ruime keuze aan verschillende sluitingen, montage-opties, handgrepen en scharnieren. Op deze manier levert Leeuwenkamp Woninginrichting altijd Luxaflex horren die passen bij uw kozijn en interieur in het algemeen. Informeer snel bij Leeuwenkamp Woninginrichting voor de mogelijkheden voor uw huis in de regio Haarlem. U kunt de website bekijken of een afspraak maken om in de winkel langs te komen. Als u wilt komen we ook gewoon bij u langs. Onze experts denken graag met u mee over wat het beste is voor uw huis in de regio Haarlem

Luxaflex met service aan huis in Haarlem

Leeuwenkamp Woninginrichting is al meer dan 40 jaar een echt familiebedrijf. Wij geven onze kennis van het interieursvak telkens door op de volgende generatie. Zodoende zijn wij al lange tijd expert. Wij komen dan ook met alle plezier bij u langs in de regio Haarlem om u te adviseren op het gebied van Luxaflex voor uw huis. Maak dus snel een afspraak om langs te komen in onze winkel of zodat wij bij langs kunnen komen als u dat wilt.

Luxaflex zonwering in de regio Haarlem

Toe aan de topkwaliteit van het gerenommeerde Luxaflex? Kies dan voor Luxaflex zonwering bij Leeuwenkamp Woninginrichting! Wij installeren alle Luxaflex producten met vakkundige precisie bij u thuis in de regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, IJmuiden en Hoofddorp. Maak gerust een afspraak om in onze winkel langs te komen voor een kop koffie. U bereikt ons telefonisch op 023 – 535 8003. U mailt ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Kies voor Luxaflex zonwering bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Kiest u in de regio Haarlem voor Luxaflex zonwering bij Leeuwenkamp? Dan heeft dat met onze service voor u extra voordelen!

 • Gratis meting
 • Afspraak mogelijk in de winkel
 • Vakkundige plaatsingsservice
 • Service aan huis in de omgeving Haarlem
 • Professioneel advies over uw Luxaflex producten