• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Loft 79 gordijnen

Loft 79 gordijnen in Haarlem bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Altijd al de topkwaliteit gordijnen van Loft 79 willen hebben? Dan komt u naar Leeuwenkamp Woninginrichting! Wij hebben voor u in Haarlem de mooiste collectie Loft 79 gordijnen voor u. Van het topmerk Loft 79 hebben wij voor u in de regio Haarlem: overgordijnen, inbetween gordijnen en verduisterende gordijnen. Met gordijnen van Loft 79 biedt Leeuwenkamp toegankelijke luxe en kwaliteit. Loft 79 gordijnen hebben een unieke look & feel en hebben een internationale uitstraling. Nieuwsgierig geworden naar Loft 79 gordijnen bij Leeuwenkamp Woninginrichting in Haarlem? Bekijk dan onze website of maak een afspraak om langs te komen in onze winkel in Haarlem. Onze experts helpen u graag verder.

Loft 79 gordijnen in Haarlem

De gordijnen van Loft 79 staan bekend om hun verrassende designs ontworpen door vooraanstaande ontwerpers. De gordijnen van Loft 79 passen binnen zowel basic, moderne als landelijke thema’s. Met deze gordijnen bent u voorzien van toegankelijke luxe en topkwaliteit. Leeuwenkamp Woninginrichting heeft daarom voor u een ruime keuze aan Loft 79 gordijnen. Wat uw doel ook is met uw gordijnen: Leeuwenkamp heeft het voor u in huis!

Leeuwenkamp Woninginrichting: service aan huis in Haarlem

Al meer dan 40 jaar is Leeuwenkamp een familiebedrijf in Haarlem. Van vader op zoon wordt de liefde voor het interieursvak doorgegeven. Daarom noemen wij ons met recht een expert op het gebied van Loft 79 gordijnen in Haarlem. Wij zetten service altijd voorop en daarom komen we ook graag bij u thuis langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem snel contact op met onze specialisten!

Loft 79 gordijnen in Haarlem en omgeving

Wilt u uw huis in Haarlem een moderne en luxe uitstraling geven? Kies dan voor Loft 79 gordijnen bij Leeuwenkamp Woninginrichting! Wij helpen u graag aan huis in de regio Haarlem, IJmuiden, Zandvoort, Bloemendaal en Hoofddorp. Neem gerust telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken om in de winkel langs te komen. U bereikt ons op 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Leeuwenkamp Woninginrichting in Haarlem: de voordelen op een rij

Bij Leeuwenkamp Woninginrichting in Haarlem krijgt u enkele voordelen. Namelijk:

  • Gratis meting
  • Service aan huis in Haarlem en omgeving
  • Professionele plaatsingsservice
  • Op afspraak langskomen in de winkel
  • Vakkundig advies over Loft 79 gordijnen