• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Knikarmschermen

Groot assortiment knikarmschermen in de regio Haarlem

Knikarmschermen. In de volksmond heten ze ook wel terrasschermen of gewoon zonneschermen. Ze zijn ideaal voor uw terras in Haarlem en omgeving omdat ze alleen aan een wand bevestigd zitten. Ze nemen dus geen loop- of zitruimte in beslag! Zoekt u dus een knikarmscherm uzelf tegen de zon te beschermen? Bekijk dan snel onze website voor ons aanbod knikarmschermen in Haarlem. Ziet u ze liever in het echt? Maak dan snel een afspraak om in onze winkel Leeuwenkamp Woninginrichting langs te komen. Is het voor u handiger als wij naar u komen? Dat is geen enkel probleem! De experts van Leeuwenkamp Woninginrichting komen graag langs om met u mee te denken over de juiste knikarmschermen.

Leeuwenkamp doet aan knikarmschermen + service in Haarlem

Leeuwenkamp biedt in de omgeving Haarlem topmerken knikarmschermen. Wij hebben de merken Luxaflex, Sunco en Verano voor u in huis! Maar daarnaast bieden wij ook de beste service in Haarlem. Onze experts zien erop toe dat de door u gekozen knikarmschermen correct wordt geïnstalleerd. Zo kunt u, goed beschermd tegen de zon, van de zomer genieten op uw terras.

Leeuwenkamp Woninginrichting: al 40 jaar specialist

Leeuwenkamp is ruim 40 jaar een gespecialiseerd familiebedrijf op het gebied van knikarmschermen. Wij geven onze kennis en kunde door van vader op zoon. Zo bieden wij u al meer dan 40 jaar expertise. En dat merkt u! Wij zullen u altijd de knikarmschermen leveren zoals u die voor ogen heeft. Niet tevreden? Dan denken wij altijd mee over een oplossing! Zelfs als de garantie al verlopen is. Dat is de service van Leeuwenkamp Woninginrichting!

Knikarmschermen met service in Haarlem

Alvast toe aan een knikarmscherm voor uw terras in Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden of Hoofddorp? Ga dan snel naar onze website of kom op afspraak langs in onze winkel! Bereik ons telefonisch op 023 – 535 8003. Of mail ons via
info@leeuwenkamp.com. U kunt natuurlijk ook gewoon ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Leeuwenkamp Woninginrichting: knikarmschermen en voordelen

In de regio Haarlem biedt Leeuwenkamp Woninginrichting enkele voordelen naast alleen knikarmschermen:

  • Wij bieden altijd professioneel advies
  • Wij doen een gratis meting
  • Wij zorgen voor professionele installatie van uw knikarmschermen
  • Wij komen op afspraak langs bij u thuis
  • U komt op afspraak langs in de winkel