• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Interfloor vloeren

Tapijt of vinyl van Interfloor in Haarlem kopen

Bent u op zoek naar een vinyl vloer of tapijt van Interfloor in Haarlem? Dan komt u langs bij Leeuwenkamp woninginrichting! In ons assortiment vindt u een breed aanbod vinyl vloeren of tapijt van topkwaliteit. Of u nu een zacht hoogpolig tapijt of juist een vinyl vloer met een natuurlijke houtlook zoekt, bij Leeuwenkamp woninginrichting bent u aan het juiste adres! De vloer is één van de eyecatchers van uw inrichting in Haarlem. Het is daarom belangrijk dat u een kwalitatief hoogwaardige vloer koopt. De vloeren van Interfloor staan bekend om hun topkwaliteit en duurzaamheid, een Interfloor is daarom altijd een goede keuze! Bent u benieuwd naar de hele Interfloor collectie? Kom dan langs in de winkel van Leeuwenkamp!

Ruim aanbod Interfloor vloeren

Als u een tapijt of vinyl vloer van Interfloor in Haarlem koopt, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Tapijt en vinyl vloeren van Interfloor onderscheiden zich door het gebruik van technologische hoogwaardige technieken, die ze in de loop der jaren geperfectioneerd hebben. Het tapijt en vinyl van Interfloor is niet alleen stijlvol, maar gaat ook lang mee. In de woonwinkel van Leeuwenkamp vindt u een ruim aanbod vinyl vloeren en tapijt, zo ook voor uw inrichting in Haarlem! Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs bij Leeuwenkamp woninginrichting.

Service aan huis

Voor professioneel interieuradvies hoeft u niet per se langs te komen bij Leeuwenkamp woninginrichting, wij komen namelijk ook bij u thuis! Niet alleen komen wij bij u in Haarlem voor advies, maar wij meten ook alles gratis voor u in, zodat uw nieuwe tapijt of vinyl vloer van Interfloor straks perfect past. Bel snel met één van de medewerkers van Leeuwenkamp woninginrichting, dan plannen wij direct een afspraak met u in.

Vinyl vloer of tapijt van Interfloor nodig?

Wilt u een vinyl vloer of tapijt van Interfloor in Haarlem kopen? Dan komt u langs bij de woonwinkel van Leeuwenkamp. Maakt u eerst liever een afspraak voor gratis en professioneel interieuradvies voor in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Bloemendaal of Zandvoort? Bel ons voor een afspraak via 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij contact met u op!

Waarom u voor Leeuwenkamp woninginrichting kiest

Met meer dan 40 jaar ervaring kunt u bij Leeuwenkamp woninginrichting op de beste service rekenen. In de regio van Haarlem staan wij bekend om onze deskundigheid en professionaliteit. Bij ons kunt u daarom op de volgende voordelen rekenen:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over uw Interfloor vloer