• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Inbetween Gordijnen

Topmerken inbetween gordijnen in Haarlem en omgeving

Op zoek naar een mooie balans tussen een gordijn en een vitrage voor uw huis in Haarlem? Dan zijn inbetween gordijnen van Leeuwenkamp Woninginrichting iets voor u! Inbetween gordijnen zijn door hun unieke karakter perfect om in huis voor een unieke sfeer te zorgen. Door ons brede assortiment inbetween gordijnen zit er gegarandeerd een inbetween gordijn tussen dat bij u en uw huis in Haarlem past. Laat u inspireren door de collectie op onze website of maak een afspraak om in onze winkel langs te komen. Is het voor u handiger als wij bij u langskomen? Onze specialisten komen graag langs om met u te bespreken welke inbetween gordijnen het beste geschikt zijn voor u en uw huis in Haarlem. Zo krijgt u gegarandeerd de gordijnen zoals u die voor ogen heeft.

Topmerken inbetween gordijnen én topservice

Leeuwenkamp heeft de beste merken inbetween gordijnen in huis. Denk hierbij aan Eijfiner, Antelux, A House of Hapiness en nog veel meer! Om te helpen met kiezen doen onze specialisten met alle plezier een meting bij u thuis in Haarlem. Zo zorgen wij er gegarandeerd voor dat u inbetween gordijnen krijgt zoals u die wenst. Heeft u een keuze gemaakt? Dan installeren wij uw gordijnen in Haarlem met precisie! Zo leveren wij het beste van het beste.

Leeuwenkamp Woninginrichting: 40 jaar ervaring

Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij experts in woninginrichting. Daarnaast zijn wij een echt familiebedrijf. De passie voor interieur wordt bij ons van generatie op generatie doorgegeven. Zo staan wij in Haarlem en omgeving bekend als dé expert op het gebied van inbetween gordijnen. Bent u ondanks dat allemaal toch niet tevreden over uw gordijnen? Dan komen onze vakmensen sowieso voor u tot een oplossing. Zelfs na de garantietermijn! Dat doen we omdat wij bij Leeuwenkamp geloven in de best mogelijke service.

Inbetween gordijnen met topservice in Haarlem

Geen vitrage, maar liever ook geen overgordijnstof voor uw huis in Haarlem of de omgeving IJmuiden, Bloemendaal, Hoofddorp of Zandvoort? Kijk dan snel op onze website voor inbetween gordijnen, of maak een afspraak om langs te komen in onze winkel ter inspiratie. U bereikt ons per telefoon op 023 – 535 8003. Bereik ons via mail op info@leeuwenkamp.com. U kunt ook gerust ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Leeuwenkamp Woninginrichting: topkwaliteit inbetween gordijnen

Op zoek naar een mooie balans tussen verduisterende en lichtdoorlatende gordijnen in Haarlem? Ga dan voor inbetween gordijnen van Leeuwenkamp Woninginrichting. Wij garanderen u de volgende voordelen:

  • Professioneel advies
  • Afspraak voor service thuis
  • Gratis opmeting
  • Vakkundige plaatsing
  • Afspraak in de winkel