• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Houten vloer

Authentieke houten vloeren in de regio Haarlem

Gaat u voor een houten vloer bij u thuis in Haarlem? Dan gaat u voor een authentieke uitstraling. En daarvoor komt u naar Leeuwenkamp Woninginrichting. Een goede houten vloer leeft mee met uw huis en krijgt door gebruik en leeftijd alleen maar meer charme en karakter. Neem een kijkje op onze website om onze collectie aan houten vloeren te bewonderen. Komt u liever langs in onze winkel? Dat kan! U bent welkom om een afspraak te maken om enkele stalen te bekijken. Heeft u liever dat wij u kant opkomen? Dat kan! Wij begrijpen heel goed dat dat handig is vanwege bijvoorbeeld een volle agenda. Onze specialisten gaan graag met u rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Leeuwenkamp levert houten vloeren en service in de omgeving Haarlem

Bij Leeuwenkamp Woninginrichting beloven wij niet alleen maar topmerken houten vloeren zoals Tarkett, Quickstep en Beautifloor. Wij beloven ook service! Heeft u een houten vloer gekozen? Dan leggen onze vakmensen deze vloer met precisie en expertise! Zo heeft uw huis in Haarlem en omgeving snel een echte karakteristieke uitstraling.

Leeuwenkamp Woninginrichting – Meer dan 40 jaar expert

Met meer dan 40 jaar ervaring is Leeuwenkamp in Haarlem en omgeving een ware expert als het op houten vloeren aankomt. Als een echt familiebedrijf dragen wij de kennis van houten vloeren steeds over op onze nieuwe generatie experts. Is niet alles naar wens wat betreft onze houten vloeren? Dan denken onze experts altijd mee om zo met u tot een oplossing te komen. Dat is net dat beetje extra dat wij u met al onze ervaring bieden.

Leeuwenkamp Woninginrichting – houten vloeren en goede service in Haarlem en omgeving

Wilt u een houten vloer met een unieke en authentieke uitstraling in uw huis in de omgeving Haarlem, IJmuiden, Bloemendaal, Zandvoort en Hoofddorp? Bekijk dan snel onze website of maak een afspraak voor een winkelbezoek! U bereikt ons telefonisch via 023 – 535 8003. Of mail ons via
info@leeuwenkamp.com. U kunt natuurlijk ook gewoon ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op over de mooiste houten vloeren.

Leeuwenkamp Woninginrichting – voordelen van onze houten vloeren

In Haarlem en omgeving biedt Leeuwenkamp u enkele voordelen bij de collectie houten vloeren:

  • Wij geven altijd professioneel advies
  • Wij doen een gratis meting
  • Wij leggen uw houten vloer professioneel
  • U komt op afspraak langs in de winkel
  • Wij komen op afspraak langs bij u thuis