• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Horizontale jaloezieën

De mooiste horizontale jaloezieën in Haarlem

Altijd al het licht in uw huis in Haarlem mooi zelf willen regelen? Neem dan gauw eens een kijkje bij de collectie horizontale jaloezieën van Leeuwenkamp Woninginrichting! Onze horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Denk hierbij aan hout, metaal, plastic en stof. Ook maken wij horizontale jaloezieën helemaal op maat in grootte en kleur. Alles kan helemaal gecombineerd worden naar uw wens. Bij onze jaloezieën staat het gebruiksgemak centraal. Monocontrol zorgt ervoor dat zowel het openen, sluiten en draaien van horizontale jaloezieën in een bediening zijn gebouwd. Neem snel een kijkje op onze website om te kijken welke jaloezieën het beste bij u passen. Komt u liever langs in de winkel? Dat kan! U bent van harte welkom om een afspraak te maken om langs te komen. Volle agenda? Wij komen ook met alle plezier naar u toe om de mogelijkheden te bespreken.

Leeuwenkamp Woninginrichting levert service aan huis!

Leeuwenkamp Woninginrichting levert service aan huis. Onze specialisten doen met alle plezier een meting aan huis. Uiteindelijk plaatsen zij de horizontale jaloezieën ook zoals u dat wilt. Alles doen wij met expertise en passie. Service komt bij Leeuwenkamp namelijk altijd voorop.

Waarom Leeuwenkamp Woninginrichting?

Leeuwenkamp Woninginrichting is een mooi familiebedrijf met maar liefst 40 jaar ervaring. De passie voor interieur wordt bij ons elke keer op de volgende generatie doorgegeven. Hierdoor staan wij in de regio Haarlem bekend om onze expertise en ervaring. Is er ondanks dat toch ontevredenheid over uw horizontale jaloezieën? Dan lossen wij dat gewoon voor u op! Of de garantietermijn nu is verstreken of niet. Dat is de topservice van Leeuwenkamp!

Horizontale jaloezieën mét topservice in Haarlem? Kom snel langs!

Wilt u graag horizontale jaloezieën mét topservice in Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden? Kom dan eens een keer kijken bij Leeuwenkamp Woninginrichting. Bezoek ons gerust eens op afspraak in de winkel of neem telefonisch contact op 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U mag ons uiteraard ook berichten via het contactformulier.

Horizontale jaloezieën in Haarlem kopen

Wilt u horizontale jaloezieën in Haarlem kopen? Kom dan eens langs bij Leeuwenkamp! Met onze expertise en ervaring profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

  • Gratis opmeting
  • Vakkundig advies
  • Service aan huis
  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Professionele plaatsing