• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Holland Haag gordijnen

Holland Haag gordijnen in Haarlem kopen

Bent u op zoek naar gordijnen van het toonaangevende merk Holland Haag in Haarlem? Dan komt u langs bij Leeuwenkamp woninginrichting! In onze winkel vindt u een breed assortiment Holland Haag gordijnen, van trendy tot klassiek. Omdat ieder huis anders is, worden alle gordijnen voor u op maat gemaakt. Weet u niet welke stijl gordijn het beste bij uw interieur in Haarlem past? Dan kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers voor gratis en deskundig interieuradvies. Hiervoor kunt u langskomen in de winkel van Leeuwenkamp woninginrichting of u kunt telefonisch contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder!

Topkwaliteit gordijnen van Holland Haag

Gordijnen zijn een echte must voor iedere interieur. Als u graag gordijnen wilt van het toonaangevende merk Holland Haag, dan bent u bij Leeuwenkamp woninginrichting aan het juiste adres. In de winkel van Leeuwenkamp vindt u een ruim assortiment Holland Haag gordijnen in verschillende stijlen. Of u nu op zoek bent naar iets trendy of juist tijdloos, elk gordijn wordt voor u op maat gemaakt. Kom vandaag nog langs in onze winkel voor het complete aanbod van Holland Haag gordijnen in Haarlem.

Wij komen bij u thuis

Als u graag professioneel en vakkundig advies van één van de medewerkers van Leeuwenkamp wilt, dan hoeft u niet per se bij ons in de winkel langs te komen. Wij komen namelijk ook bij u thuis! Dit is erg handig als u zelf niet in staat bent om langs te komen of gewoonweg te druk bent. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar Leeuwenkamp woninginrichting.

Gordijnen van Holland Haag in Haarlem kopen?

Wilt u graag gordijnen van Holland Haag in Haarlem kopen? Dan komt u langs bij Leeuwenkamp woninginrichting! Wilt u liever eerst interieuradvies? Dan kunt een afspraak maken met één van onze medewerkers door te bellen naar: 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. Wij komen bij u langs in de omgeving van Haarlem, Bloemendaal, Hoofddorp, IJmuiden en Zandvoort. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij contact met u op!

De keuze voor Leeuwenkamp

Bij Leeuwenkamp werken vakmensen met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van woninginrichting. In de regio Haarlem staan wij bekend om ons vakkundig advies en professionaliteit. Bij ons staat het verlenen van topservice op de eerste plek. Daarom kunt u erop rekenen dat wij eventuele problemen voor u oplossen, ook als deze buiten de garantie vallen. Bij ons kunt u op het volgende rekenen:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over uw gordijnen van Holland Haag