• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Duette® Shades

De mooiste Duette® Shades voor elk interieur

Behoefte aan een mooie en bijzondere stijl gordijnen voor in uw huis in Haarlem? Bekijk dan snel eens de collectie Duette® Shades van Leeuwenkamp Woninginrichting. Wij maken uw Duette® Shades in Haarlem in een stof helemaal naar uw wens! Ook leveren wij in Haarlem uiteenlopende texturen en kleuren. Op deze manier leveren wij altijd Duette® Shades die passen bij uw huis en interieur in Haarlem en omgeving. Duette® Shades, ook wel Duo Plissé genoemd, kunnen helemaal naar uw wens een kamer verduisteren. Van boven open en van onder dicht of andersom. Alles kan en alles mag met Duette® Shades! Kijk snel op onze website of kom eens gezellig langs in onze winkel. Heeft u liever dat wij naar u thuis in Haarlem komen? Dat is ook prima mogelijk! Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Service aan huis met Leeuwenkamp Woninginrichting

Leeuwenkamp Woninginrichting komt met alle plezier bij u langs om professioneel advies te geven. Handig voor u als u het druk heeft, of moeilijk ter been bent. Wij bieden altijd aan om een gratis meting bij u thuis te doen. Wij plaatsen de Duette® Shades uiteindelijk ook graag voor u. Dat doen we met plezier en expertise! Wij zetten een goede service namelijk altijd op de eerste plaats.

Leeuwenkamp Woninginrichting – over ons

Een familiebedrijf met een goede 40 jaar ervaring. Dat is wat Leeuwenkamp is. De kennis en liefde voor interieur wordt elke nieuwe generatie met de paplepel ingegoten. Zodoende staan wij in Haarlem en omgeving bekend om onze vakbekwaamheid en professionaliteit. Zijn er bijvoorbeeld problemen met de geplaatste Duette® Shades? Die lossen wij graag voor u op! Zelfs nadat de garantietermijn is verstreken. Dat is het extra stukje service dat u krijgt in Haarlem bij Duette® Shades van Leeuwenkamp Woninginrichting.

Neem contact op voor shutters in Haarlem

Benieuwd naar onze verzameling Duette® Shades in Haarlem en de omgeving Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal of IJmuiden? Maak dan snel een afspraak om in onze winkel langs te komen of neem telefonisch contact met ons op via 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt ons natuurlijk ook berichten via het contactformulier.

Woninginrichting Leeuwenkamp In Haarlem

Op zoek naar op maat gemaakte Duette® Shades in Haarlem? Kies dan voor Leeuwenkamp Woninginrichting! Met onze 40 jaar ervaring bieden wij enkele voordelen. Zoals:

  • Vakkundig advies
  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Service aan huis
  • Gratis opmeting
  • Professionele plaatsing