• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Belakos vloerbekleding

Pvc-vloer of tapijt van Belakos in Haarlem

Is uw vloer aan vervanging toe en zoekt u een vloer van Belakos in Haarlem? Dan bent u bij de woonwinkel van Leeuwenkamp op de juiste plek! De vloer is een belangrijk onderdeel van uw wooninrichting in Haarlem. Daarom is het belangrijk dat u de juiste vloer kiest voor uw interieur. Bij Leeuwenkamp vindt pvc-vloeren en tapijt van Belakos in allerlei vormen en maten. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste vloer voor uw interieur in Haarlem? Dan kunt u langskomen bij Leeuwenkamp voor gratis en professioneel interieuradvies. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.

Ruim aanbod Belakos vloeren

Maak van uw huis een thuis met Belakos pvc-vloeren en tapijt. Bij Leeuwenkamp woninginrichting vindt u een ruim aanbod Belakos vloerbekleding in Haarlem. Of u nu meer comfort en warmte wilt met de zachte tapijt collectie of juist een natuurlijke look met de pvc-vloeren, Leeuwenkamp heeft het voor u! Vloeren zijn er in vele soorten en kleuren, maar welke vloer past nu het beste? De deskundige medewerkers van Belakos zijn continue op zoek naar de laatste trends, kleuren en dessins voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wilt u meer weten over de vloeren van Belakos? Kom dan langs in de woonwinkel van Leeuwenkamp woninginrichting!

Service aan huis

Bij Leeuwenkamp woninginrichting kunt u er altijd op vertrouwen dat wij de u de beste service zullen verlenen. Daarom komen wij graag bij in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, IJmuiden, Bloemendaal of Zandvoort langskomen, om u professioneel en gratis advies te geven. Deze service aan huis is prettig voor als u zelf niet in staat bent naar de woonwinkel van Leeuwenkamp te komen. Bel met één van onze medewerkers om een afspraak in te plannen.

Pvc-vloer of tapijt van Belakos nodig?

Is uw interieur toe aan een nieuwe vloer? Kies dan voor tapijt of een pvc-vloer van Belakos! In de woonwinkel van Leeuwenkamp woninginrichting vindt u het complete aanbod, dus kom vandaag nog langs! Wilt u liever eerst advies? Dan kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers door te bellen naar: 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij contact met u op!

De keuze voor Leeuwenkamp woninginrichting

Bij Leeuwenkamp kunt u altijd op de beste service en professioneel advies rekenen. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. In de regio van Haarlem staan wij bekend om onze deskundigheid en klantvriendelijkheid. Daarom kunt u bij ons op de volgende voordelen rekenen:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over uw Belakos vloer