• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Beautifloor vloeren

Beautifloor in Haarlem kopen

Wilt u graag een topkwaliteit vloer van Beautifloor in Haarlem kopen? Dan bent u van harte welkom bij Leeuwenkamp woninginrichting. Bij ons vindt u een ruim assortiment vloeren tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Of u nu op zoek bent naar topkwaliteit laminaat of juist een krasbestendige pvc-vloer, u vindt het bij Leeuwenkamp woninginrichting! De vloer is één van de belangrijkste elementen van uw interieur in Haarlem. Weet u niet welke vloer van Beautifloor het beste past bij uw inrichting? Dan kunt u bij de woonwinkel van Leeuwenkamp langskomen voor gratis interieuradvies. Bent u niet in staat om langs de winkel te komen? Geen probleem! Wij komen namelijk op afspraak ook bij u langs in de omgeving van Haarlem, Bloemendaal, IJmuiden, Zandvoort en Hoofddorp. Bel vandaag nog voor een afspraak!

Ruim assortiment Beautifloor

Beautifloor staat voor prachtige kwaliteitsvloeren, passend bij iedere wooninrichting in Haarlem. In de woonwinkel van Leeuwenkamp woninginrichting vindt u een ruim assortiment Beautifloor vloeren bestaande uit pvc, parket en laminaatvloeren. Alle vloeren van Beautifloor bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Kom langs in de woonwinkel van Leeuwenkamp voor het complete aanbod.

Service aan huis

De medewerkers van Leeuwenkamp woninginrichting komen graag bij u in Haarlem en omgeving langs om u professioneel advies te geven. Dit is vooral handig als u slecht ter been bent of gewoonweg te druk bent om naar onze winkel te komen. Niet alleen komen wij bij u langs voor advies, maar wij bieden ook direct een gratis meting aan. Zodat uw nieuwe vloer van Beautifloor straks perfect past. Bij Leeuwenkamp woninginrichting staat topservice altijd op de eerste plek. Maak daarom vandaag nog een afspraak!

Beautifloor vloer in Haarlem kopen?

Heeft u de keuze gemaakt om een Beautifloor vloer in Haarlem te kopen? Dan bent u bij de woonwinkel van Leeuwenkamp woninginrichting aan het juiste adres! Weet u nog niet goed welke vloer het mooiste is voor uw inrichting? Dan kunt u een afspraak maken met één van de medewerkers van Leeuwenkamp woninginrichting voor professioneel interieuradvies. U kunt daarvoor telefonisch contact opnemen via 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. Wij komen bij u langs in de omgeving van Haarlem, Bloemendaal, Hoofddorp, IJmuiden en Zandvoort. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij contact met u op!

De keuze voor Leeuwenkamp

Bij Leeuwenkamp krijgt u professioneel advies over uw interieur. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van woninginrichting en daarom kunt u bij ons op het beste advies rekenen. In de regio van Haarlem staan wij ook bekend om onze deskundigheid en professionaliteit. Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis in de omgeving van Haarlem
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies over uw Beautifloor