• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Zonwering

Nieuwe zonwering in Haarlem

Bent u op zoek naar mooie en functionele zonwering in Haarlem of omgeving? Dan komt u naar Leeuwenkamp Woninginrichting. Bij ons vindt u de meest uiteenlopende soorten zonwering die u maar kunt bedenken. Van jaloezieën tot lamellen en rolgordijnen. Wilt u het zonlicht in uw huis in Haarlem beter regelen met zonwering? Dan vindt u sowieso iets geschikts in het brede assortiment aan merken bij Leeuwenkamp. Wij hebben onder andere Luxaflex, Welhton en Fractions Unilux in huis. Zo hebben wij zonwering voor elk budget en in elke stijl. Zo kunt u met zonwering van Leeuwenkamp Woninginrichting uw huis in Haarlem helemaal naar wens belichten. Kijk snel op onze website voor inspiratie of maak gerust een afspraak om eens in de winkel langs te komen. Blijft u liever thuis? Leeuwenkamp komt ook met alle plezier bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Service aan huis

Voor goed en deskundig advies komt Leeuwenkamp graag in Haarlem bij u langs. Wel zo handig als u bijvoorbeeld graag voorbeelden in uw directe omgeving ziet, slecht ter been bent of gewoon een volle agenda hebt. Hierbij bieden wij altijd graag een gratis meting aan en plaatsen wij de zonwering uiteindelijk op een vakkundige manier. Goede service staat bij ons voorop.

Over Leeuwenkamp Woninginrichting

Leeuwenkamp Woninginrichting is een familiebedrijf met maar liefst ruim 40 jaar ervaring. De liefde voor interieur en woninginrichting is van generatie op generatie doorgegeven. In de regio Haarlem staan wij bekend om ons vakkundig advies en onze professionaliteit. Doordat bij ons een goede service op de eerste plek staat, lossen wij eventuele problemen graag op. Zelfs nadat de garantie is vervallen.

Toe aan top zonwering in Haarlem? Neem snel contact op!

Klaar voor nieuwe zonwering in Haarlem of omgeving? Kom dan snel langs bij Leeuwenkamp Woninginrichting. Maak snel een afspraak om eens langs te komen. Bereik ons telefonisch op 023 – 535 8003. Of mail ons op info@leeuwenkamp.com. U mag ons natuurlijk ook gewoon berichten via het contactformulier.

Kies voor Leeuwenkamp Woninginrichting in Haarlem

Op zoek naar zonwering in Haarlem, Zandvoort, Hoofddorp, IJmuiden of Bloemendaal? Dan kiest u voor Leeuwenkamp Woninginrichting! Met meer dan 40 jaar ervaring bieden wij enkele voordelen. Hier zetten wij er een paar voor u op een rijtje:

  • Afspraak mogelijk in de winkel
  • Gratis opmeting
  • Service aan huis
  • Professionele plaatsingsservice
  • Vakkundig advies