• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Uitvalschermen

De handigste uitvalschermen in Haarlem en omgeving

Op zoek naar een voordelige en praktische manier om de zon buiten uw huis in Haarlem en omgeving te houden? Bekijk dan snel de uitvalschermen van Leeuwenkamp Woninginrichting! Uitvalschermen zijn een goedkope en effectieve manier om de zon te weren. Doordat ze uit kunnen vallen tot een hoek van 135° nemen ze ook nog eens weinig ruimte in beslag. Bekijk onze website voor onze exemplaren. Bekijkt u ze liever in het echt in onze winkel? Maak dan snel een afspraak om eens langs te komen. Heeft u liever dat uw kant opkomen? Dat kan ook! Wij komen graag bij u thuis langs in Haarlem en omgeving om de opties te overleggen.

Uitvalschermen inclusief service bij Leeuwenkamp Woninginrichting

In Haarlem en omgeving biedt Leeuwenkamp de beste merken uitvalschermen aan. Denk hierbij aan Verano en Luxaflex. Wij denken graag u mee bij het uitkiezen van de geschikte uitvalschermen voor u in Haarlem en omgeving. Uiteindelijk zorgen wij er ook voor uw uitvalschermen vakkundig worden geplaatst. Zo zorgen wij ervoor dat u zeer snel kunt genieten van de voordelige en praktische zonweringen!

Ruim 40 jaar ervaring – Leeuwenkamp Woninginrichting

Ruim 40 jaar ervaring met uitvalschermen. Dat heeft Leeuwenkamp Woninginrichting als echt familiebedrijf. Al 4 decennia geven wij onze kennis door op de nieuwe generatie. Zodoende bieden wij altijd uitvalschermen naar wens aan. Alsnog niet tevreden over uit uitvalschermen in Haarlem en omgeving? Dan beloven wij met u altijd tot een oplossing te komen. Zelfs na verstrijking van de garantietermijn. Dat is de service van Leeuwenkamp.

Uitvalschermen + service in Haarlem en omgeving

Bent u er klaar voor om praktische en voordelige uitvalschermen te laten installeren in uw huis in de omgeving Haarlem, Bloemendaal, Zandvoort Hoofddorp en IJmuiden? Ga dan snel naar onze website voor ons aanbod uitvalschermen in Haarlem en omgeving. Komt u liever langs in de winkel? Maak dan snel een afspraak via 023 – 535 8003. U mailt ons op
info@leeuwenkamp.com. U kunt natuurlijk ook gerust ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Uitvalschermen met enkele voordelen bij Leeuwenkamp Woninginrichting

Bij de uitvalschermen van Leeuwenkamp Woninginrichting krijgt u enkele voordelen. Deze zijn:

  • Altijd een gratis meting
  • Professioneel advies
  • Vakkundige installatie van uw uitvalschermen
  • Afspraak bij u thuis
  • Afspraak in de winkel