• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Ritsscreens

Ritsscreens op maat in de regio Haarlem

Ritsscreens worden ook wel vlakhangende zonwering of verticale zonfilters genoemd. Zoekt u een screen in de regio Haarlem om tijdens de hete dagen warmte en zonlicht buiten te houden? Dan heeft Leeuwenkamp Woninginrichting dé ritsscreens voor u! Bezoek snel onze website om onze collectie merken te bekijken. Wij hebben ritsscreens van topmerken zoals Luxaflex, Sunco en Verano! U bent ook van harte welkom om in onze winkel langs te komen voor een meer persoonlijke ervaring. Wilt u dat wij uw kant opkomen? Dat kan ook! Onze specialisten denken graag met u mee om te kijken wat voor u de beste keuze ritsscreens is.

Leeuwenkamp levert naast ritsscreens op maat ook service in Haarlem

Leeuwenkamp Woninginrichting geeft u in de regio Haarlem niet alleen maar ritsscreens op maat mee. Wij zorgen ook voor de installatie ervan! Onze specialisten installeren de door u gekozen ritsscreens vakkundig. Zo zit u tijdens de zomerdagen lekker koel en heeft u geen last van zonlicht op bijvoorbeeld uw computer- of tv-scherm. Ook kunt u met onze ritsscreens altijd van binnen naar buiten kijken. Dat is wel zo handig!

Leeuwenkamp Woninginrichting is al meer dan 40 jaar expert

Leeuwenkamp is in de regio Haarlem al meer dan 40 jaar expert op het gebied van ritsscreens. En dat merk je! Zoals een echt familiebedrijf hoort te doen, geven wij onze kennis op elke nieuwe generatie door. Wij doen er altijd alles aan om uw ritsscreens te leveren zoals u die wilt. Is er toch iets niet naar wens? Dan denken wij altijd mee over een oplossing. Zelfs na de garantietermijn. Dat is het extraatje dat u krijgt bij Leeuwenkamp Woninginrichting!

Leeuwenkamp Woninginrichting biedt ritsscreens met uitstekende service in Haarlem

Behoefte aan een op maat gemaakte screen voor de hete zomerdagen in Haarlem, IJmuiden, Zandvoort, Bloemendaal of Hoofddorp?
Wilt u een houten vloer met een unieke en authentieke uitstraling in uw huis in de omgeving Haarlem, IJmuiden, Bloemendaal, Zandvoort en Hoofddorp? Bekijk dan onze website of maak een afspraak voor een bezoekje aan onze winkel! U bereikt ons telefonisch via 023 – 535 8003. Of mail ons via
info@leeuwenkamp.com. U kunt natuurlijk ook gewoon ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Ritsscreens van Leeuwenkamp Woninginrichting: de voordelen

In de regio Haarlem zijn onze ritsscreens niet alleen bestendig tegen alle weertypen en op maat gemaakt. Leeuwenkamp biedt u enkele uniek voordelen. Zoals:

  • Altijd professioneel advies
  • Wij doen altijd een gratis meting
  • Wij installeren de ritsscreens professioneel
  • U bent op afspraak welkom in de winkel
  • Wij komen op afspraak langs bij u thuis