• Nieuwe technologie
  • Thuis service
  • Service en garantie
  • Di – Za: 10:00 – 17:00
  • Zo – Ma: Gesloten

Ritsscreens Haarlem

Ritsscreens Haarlem – Veel voordelen

Ritsscreens. U heeft er in Haarlem vast wel een keer van gehoord. Ritsscreens zijn een erg handige en effectieve vorm van zonwering voor uw woning. Zonwering zorgt ervoor dat er minder tot geen zonlicht uw woning binnenkomt. Naast de vele voordelen die zonwering al te bieden heeft, bieden ritsscreens nog wat extra voordelen voor u en uw woning in Haarlem. Leeuwenkamp Woninginrichting vertelt u er hier met veel plezier meer over.

Voordelen screens

Screens zijn ontwikkeld om zonlicht uit uw woning te weren. Screens worden strak langs uw raam opgehangen tussen twee geleiders van boven naar beneden. Deze manier van bevestigen neemt bijzonder weinig ruimte in beslag en zorgt voor een subtiel en strak geheel. Hierdoor heeft u niet alleen effectieve zonwering die u naar eigen wens in kunt stellen, het zorgt er ook voor dat u de warmte tijdens de zomer beter buiten kunt houden. Tot slot ziet het er ook nog eens strak uit en zijn ze te krijgen in diverse kleuren en materialen.

Screens en weersomstandigheden

Standaard screens worden vastgemaakt door het doek vast te maken aan de onderlijst en het doek wordt door geleiders strak getrokken. Het doek is echter niet in de leiders gefixeerd waardoor de wind en de regen het doek kunnen beschadigen. Het advies is dan ook altijd om screens niet te gebruiken tijdens een heftige storm of regenbui. Wilt u uw screens ook veilig kunnen gebruiken bij minder goede weersomstandigheden? Dan bieden ritsscreens uitkomst.

Het fijne van ritsscreens

Ritsscreens worden ook wel zip-screens genoemd. Het fijne van ritsscreens is dat het doek gefixeerd wordt in de geleiders. Hierdoor is er geen ruimte tussen de geleiders en het doek. Dit zorgt ervoor dat de wind bijna geen grip kan krijgen op de screens. Zodoende zijn ritsscreens nagenoeg windvast. Zo heeft u geen geklapper en herrie van het doek, oogt het rustiger als geheel en behoudt u een moderne en strakke uitstraling. Weer of geen weer.

Meer over ritsscreens

Wilt u meer informatie over ritsscreens of bent u geïnteresseerd in de aanschaf ervan? Maak dan vandaag nog een afspraak om in onze mooie winkel in Haarlem langs te komen! We voorzien u graag van vakkundig advies en we doen een gratis meting bij u thuis. U bereikt ons telefonisch via 023 – 535 8003 en per mail via info@leeuwenkamp.com. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.