Tapijt

Als u uw huis inricht, dan heeft u vast al een idee welke stijl het moet worden. De materialen en kleuren van zowel wanden, gordijnen, het meubilair en de vloerbedekking moeten dan goed op elkaar afgestemd worden. Bij Leeuwenkamp Woninginrichting krijgt u vakkundig advies over deze zaken. Op onze grote afdeling vloerbedekking heeft u royale keuze. Naast slaapkamertapijt, woonkamertapijt, tapijttegels, karpetten, traplopers vindt u ook laminaat en parket, marmoleum, vinyl, en pvc stroken en tegels.

Vloerkleden planner

Ga zelf aan de slag en laat je inspireren met de 3d vloerkleden planner.

Desso’s consumententapijt omvat drie sterke merken: Parade, Bonaparte en DESSO. Alle drie de merken bevinden zich in het topsegment van de markt en zijn verkrijgbaar bij zelfstandige speciaalzaken en geselecteerde tapijt- en interieurwinkels, zoals onze winkel Leeuwenkamp woninginrichting.

  • Parade maakt rijke en luxe producten die afgestemd zijn op de hedendaagse behoefte aan warmte en comfort.
  • De Bonaparte collectie vertegenwoordigt expressieve levensstijlen die variëren van hip en trendy tot meer romantisch.
  • Desso staat voor architectuur en design en haalt inspiratie uit de laatste trends op het gebied van structuren, materialen en kleuren toegepast in de hedendaagse binnenhuisarchitectuur.

Het leggen van het tapijt wordt zeer vakkundig door onze huisstoffeerders gedaan. De meeste tapijten worden gratis bezorgd en gelegd.

Merken tapijt

Wij voeren de complete collectie van de o.a. de volgende merken Parade, Bonaparte, Desso, Belakos, Ambiant.

 

knop-meer-info

reacties zijn gesloten