Parket

De keuze voor parket is de keuze voor een échte houten vloer met een unieke en authentieke uitstraling. Een bijzonder duurzame en eenvoudig te onderhouden vloer, die als het ware meeleeft met u en uw huis. En door het gebruik eigenlijk alleen maar aan charme en karakter wint. Hout is een natuurproduct en onderhevig aan krimp en uitzetting. Een stabiele luchtvochtigheid in de woning vermindert de werking van hout.

Iedere plank is uniek. Wat u op het monsterbord ziet is slechts een voorbeeld van de houtsoort. Natuurlijke kleur en structuurverschillen zullen altijd voorkomen.

Hout is niet kleurecht. Onder de invloed van zonlicht zal het hout verkleuren. Dit is niet tegen te gaan.

Bescherm uw vloer. Uw houten vloer kan en zal beschadigen in de loop der tijd. Stoelviltjes, een goede deurmat en regelmatig stofzuigen of vegen zal dit proces remmen.

Hout is een levend product, geniet van uw vloer en alle natuurlijke eigenschappen die hij bezit.

Parket vloer

Dankzij de ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgedaan kunnen wij uw vloer op een vakkundige en nauwkeurige wijze aanleggen. Of u nu kiest voor een vloer die zwevend gelegd wordt of gaat voor een vast gelijmde vloer. Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren zonder problemen kunt genieten van uw nieuwe houten vloer!

Parket hebben wij van het merk: Ambiant.

 

knop-meer-info

reacties zijn gesloten