Gordijnen en Vitrages

Gordijnen

U bent op zoek naar gordijnen  maar u weet nog niet wat en met welke stof? Een rolgordijn of vouwgordijn? Een paneelgordijn of geplooid gordijn? Vitrage, overgordijnen of ‘in between’? Verduisteringsgordijnen, designgordijnen of decoratieve gordijnen? Met de hand- of met elektrische bediening? Bij Leeuwenkamp woninginrichting bent u op het juiste adres. Voor elke sfeer en elk budget! In onze collectie vindt u veel mogelijkheden voor raamdecoratie met vele mooie gordijnstoffen. Kijk rond op deze site en doe inspiratie op!

Vitrage

Vitrage kan een zeer veelzijdige rol spelen. Stoffen voor vitragegordijnen zijn nu in veel gevarieerde materialen en leuke kleurenpatronen verkrijgbaar. Door hun nieuwe dessins hebben ze vaak de functie van een overgordijn overgenomen. Bij gebruik van een dubbele laag zijn ze vaak zeer bijzonder van uitstraling. Vitrage kan op verschillende manieren worden opgehangen, b.v. aan een roede, een staaldraad of een gordijnrails.

Wij hebben natuurlijk ook nog de klassieke vitrage, voor het klassieke interieur.

Inbetween

Een inbetween is een gordijn dat wat dikker is dan de traditionele vitrage maar dunner dan overgordijnstof. Het is een ideaal soort gordijn voor diegenen die geen vitrage wensen maar ook niet dat dichte van overgordijnen willen hebben. Een zeer decoratieve manier om inbetweens te decoreren zijn de zogenaamde paneelgordijnen.

OER een nieuw gordijnmerk, het oude Gardisette Textiles en Elti ateliers hebben samen een nieuwe lijn gordijnstoffen gemaakt.

Zonwering

Voor zonwering kunt u het beste kijken op onze pagina zonwering.

 

Merken

Wij voeren de complete collectie van de o.a. de volgende merken Holland Haag, Oer, Decortex, Your Edition, Eijffinger, etc.
knop-meer-info